FAKRO trainingsprogramma

Start thematrainingen FAKRO Specialisten

Vandaag, vrijdag 14 oktober 2016, vindt de eerste thematraining voor onze specialisten plaats, waarin zij zich gaan verdiepen in de toepassing van FAKRO lichtkoepels en platdakramen. Met deze nieuwe (thema)trainingen krijgen FAKRO Specialisten nieuwe kennis en nieuwe tools aangereikt voor het uitoefenen van hun vak. Het is dit jaar voor het eerst dat onze specialisten zelf een thema hebben mogen kiezen waar zij zich in wilde verdiepen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen in de onderwerpen waar ze meer over willen weten. Daarom volgen er na vandaag nog twee thematrainingen.


FAKRO trainingscentrum in GroesbeekFAKRO trainingscentrum in Groesbeek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De basis

Deze groep specialisten zijn dit traject ooit gestart met het volgen van de Basiskennis training, de eerste algemene kennismaking met het bedrijf en de producten van FAKRO. Ze kregen inzicht in het logistieke proces, het bedrijf, de producten, leerden waar de voordelen precies zitten en kregen in de showroom een inbouwdemonstratie waarbij alle innovaties en specificaties aan bod kwamen. Na een succesvolle deelname aan de Basiskennis training is het mogelijk om door te stromen naar het Specialisten programma.


FAKRO trainingscentrum

Het FAKRO trainingscentrum biedt al enkele jaren het platform voor veel verwerkers van dakramen en andere daglichtoplossingen om zich te verdiepen in hun product- en montagekennis. Inmiddels is hieruit een hechte groep monteurs voort gegroeid. Zij hebben door het volgen van de verschillende trainingen de titel Specialist verkregen, ofwel gecertificeerde professionals in de montage van FAKRO producten. Kortom, vakmannen die we hebben leren kennen en waar we in geloven. Dit betekent dat we deze selecte groep actief promoten, variërend van nieuwe opdrachten tot gratis promotiemateriaal. 


Word nu Specialist

Om Specialist te worden, is het noodzakelijk om eerst deel te nemen aan de Basiskennis training. In samenspraak met de trainingscoördinator wordt u uitgenodigd voor het vervolgtraject. Hierna volgt u de Specialisten training en de jaarlijkse update trainingen. FAKRO neemt de kosten voor deze trainingen volledig voor haar rekening, u kunt dus gratis deelnemen. Wel zo fijn!