Beleef 't mooiste licht op de Bouwbeurs samen met FAKRO

Beleef 't mooiste licht op de Bouwbeurs

Kom ’t mooiste licht bekijken en beleven op de BouwBeurs, van 4 tot en met 8 februari 2019 in De Jaarbeurs. Met trots presenteert FAKRO diverse hoogwaardige en innovatieve totaaloplossingen voor ‘t mooiste licht overal in huis. Ontwikkeld voor én met de beste professionals. Wij ontvangen u graag in onze stand 11.A030.
 

 

Maak kans op een Solar bluetooth speaker

Solar speaker (bluetooth) tijdens Bouwbeurs op FAKRO beursstandBezoek ons op de BouwBeurs en maak kans op een ‘groene stroom speaker’. Deze speaker gebruikt de kracht van zonlicht om zichzelf op te laden, zodat u overal en altijd kunt luisteren naar uw favoriete muziek. Tot wel 30 uur lang!

Zo doet u mee
Laat uw gegevens achter op onze stand (11.A030). Per dag verloten we onder alle deelnemende bezoekers van die dag één 'groene stroom speaker'.

’t Mooiste licht geeft energie.

't Mooiste licht in ieder huis

De kracht van binnenvallend zonlicht is waar FAKRO in gelooft. Het zorgt voor het beste woon-, leef- en werkklimaat. Om te kunnen genieten van 't mooiste licht in huis biedt FAKRO een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, waarvan diverse oplossingen tijdens de BouwBeurs te zien gaan zijn.
 

Tijdelijk minder of geen zonlicht
Voor de momenten waarop er tijdelijk minder of geen behoefte is aan zonlicht in huis, bieden wij een breed assortiment aan binnen- en buitenzonweringen. Uiteraard eenvoudig in het gebruik en van hoge kwaliteit.

Warmte, licht of sfeer
Warmtewering kan van buitenaf of van binnenuit geregeld worden. Buitenzonwering biedt een acht keer effectievere bescherming tegen opwarming van een ruimte dan binnenzonwering. Stel je gemak en luxe op prijs, dan biedt FAKRO een buitenzonwering met een ingebouwde solar sensor. Het openen en sluiten van de zonwering wordt dan automatisch geregeld, afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht. Even helemaal geen licht in de kamer? Dan bieden onze raamdecoratieproducten uitkomst. Speciaal voor slaapkamer is er een serie verduisterende rolgordijnen. 
 

Bezoek FAKRO tijdens de BouwBeurs

Bekijk en beleef de diverse binnen- en buitenzonwering en andere daglichtoplossingen op de FAKRO stand.
 

Data:

4 t/m 8 februari 2019

Tijd:

ma 9.30 - 17.30 uur
di 9.30 - 17.30 uur
wo 9.30 - 17.30 uur
do 9.30 - 20.30 uur
vr 9.30 - 17.00 uur
Locatie:
Jaarbeurs, Utrecht
Stand:
11.A030