Wielertocht FAKRO's Gruwelijkste

Fiets mee tijdens FAKRO's Gruwelijkste!Fiets met ons mee! - FAKRO\'s Gruwelijkste

Het is hoog, het is lang, maar vooral gruwelijk gaaf! Op zaterdag 9 juli 2016 strijden FAKRO en ROAd4energy samen tegen energiestofwisselingsziekten tijdens het wielerevent FAKRO’s Gruwelijkste. Een wielertocht in de gruwelijk prachtige omgeving van Groesbeek. Fiets mee en steun het goede doel!
 

FAKRO's Gruwelijkste

Het wielerevent start op zaterdag 9 juli 2016 om 7.30 uur in Sportpark Zuid te Groesbeek. Na het ophalen van het startnummer, een kopje koffie en het welkomstwoord stappen we om 8.00 uur (125 km) of 8.30 uur (80 km) op de fiets. Geniet van de gruwelijk mooie omgeving van Groesbeek tijdens de wielertocht. Terwijl u dat doet, zorgen wij voor alle andere voorzieningen:

 • Een hapje en drankje onderweg.
 • Een pastaparty na binnenkomst.
 • Gebruik van de bewaakte fietsenstalling.
 • Gebruik van de douchefaciliteiten.
 • Een goed gevoel, want met uw sportieve inzet strijdt u mee met ROAd4energy.

FacebookVolg ons op Facebook voor alle updates. Bekijk hier de details van de wielertocht.

FAKRO's Gruwelijkste - download praktische informatie de praktische informatie voor deelname aan FAKRO's Gruwelijkste.
 

De fietsroute

FAKRO's Gruwelijkste vindt dit jaar voor het eerst plaats, een uniek wielerevent dat u niet mag missen. Deze sportieve en uitdagende wielertocht over ca. 80 of ca. 125 kilometer, beschikt over alle ingrediënten die de naam doet vermoeden:

 • Gruwelijk hoog: ca. 1.000 hoogtemeters (in de 125 km tocht).
 • Gruwelijk groen: in de mooie bosrijke omgeving van Groesbeek.
 • Gruwelijk genieten: mooie uitzichten en uitdagende beklimmingen.
 • Gruwelijk stoer: afstand en hoogtemeters.
 • Gruwelijk gaaf: dit moet u zelf ervaren!
   
Download hier het GPX-bestand van de FAKRO's Gruwelijkste fietsroutes
FAKRO's Gruwelijkste - download GPX 80km het GPX-bestand van de route 80 km. FAKRO's Gruwelijkste - download praktische informatie het GPX-bestand van de route 125 km.

Bekijk hieronder de foto's van beide routes en laat u inspireren.
 

Schrijf u in op 9 juli

U kunt zich van 25 april tot 27 juni 2016 online inschrijven. We vragen hiervoor een donatie à € 25,- voor ROAd4energy. Alle opbrengsten van FAKRO's Gruwelijkste komen geheel ten goede aan het goede doel.

Speciale daginschrijving 9 juli
Er zijn al veel enthousiaste deelnemers die zich online hebben ingeschreven. Omdat het enthousiasme gruwelijk groot is, hebben wij geregeld dat er een daginschrijving komt op zaterdag 9 juli. Inschrijven kan dus nog steeds! Kom op zaterdag 9 juli vanaf 07.30 uur naar de inschrijfbalie in het clubhuis op Sportpark Zuid (Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek). U schrijft zich hier rechtstreeks in en kunt de donatie voor ROAd4energy daar contant betalen.

Heeft u nog vragen over de inschrijving? Stuur dan een e-mail naar marketing@fakronederland.nl en wij helpen u graag verder.
 

ROAd4energy - daar doen we het voor!

Sponsor ROAd4energyVoor de organisatie van dit event hebben wij het stevige raamwerk van kennis & ervaring van de Stichting ROAd4energy verkozen. Deze Stichting dragen wij een zeer warm hart toe. De volledige opbrengst van FAKRO’s Gruwelijkste komt ten goede aan het doel dat zij nastreven: zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten, doodsoorzaak nr. 1 onder kinderen in Nederland. 

Fiets met ons mee! - FAKRO\'s GruwelijksteTer nagedachtenis
Op 3-jarige leeftijd overlijdt Robbe Alsemgeest in 2011 aan de gevolgen van een ernstige energiestofwisselingsziekte: het Syndroom van Leigh. De oneerlijke strijd die Robbe zo dapper heeft gestreden inspireerde zijn ouders en een aantal vrienden om in 2012 de Stichting ROAd4energy op te richten. Samen gaan zij de strijd aan die Robbe niet kon winnen. Er moet een medicijn komen tegen energiestofwisselingsziekten! Met de Lustrum Editie van de immens populaire mountainbiketocht Groesbeeks Gruwelijkste in het vooruitzicht heeft de Stichting in haar relatief korte bestaan al een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het medicijnonderzoek. Bij de organisatie van haar acties mag de Stichting rekenen op de hartverwarmende inzet van een trouwe crew van 150 vrijwilligers. En nu dus ook op de steun van FAKRO. 

Goed gevoel
Fietsen voor het goede doel, dat is fietsen in een heel ander daglicht. Jij een goed gevoel, zij een goed gevoel! Namens de Stichting ROAd4energy alvast hartelijk dank voor jouw deelname en steun! 

 

Details FAKRO's Gruwelijkste

Afstanden wielertocht 

 • 80 km met 700 hoogtemeters
 • 125 km met 1000 hoogtemeters

Tijd en locatie

Datum: zaterdag 9 juli 2016
Aanvang: 7.30 uur
Inschrijfbalie: geopend vanaf 07.30 uur
Starttijd: 125 km om 08.00u, 80 km om 08.30u
Locatie: Sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek
Parkeren: gratis parkeergelegenheid bij Sportpark Zuid
Overig: bewaakte fietsenstalling, douchefaciliteiten aanwezig

  
    

 

 

 


Inschrijfkosten

Donatie van € 25,- aan ROAd4energy (contant te betalen bij speciale daginschrijving op zaterdag 9 juli).

U krijgt hiervoor: 

 • een volledig verzorgde wielertocht in de prachtige omgeving van Groesbeek,
 • een hapje/drankje onderweg en een pastaparty naderhand incl. 1 consumptie,
 • gebruikmaken van een bewaakte fietsenstalling,
 • douchefaciliteiten,
 • een onvergetelijke dag!

Downloads