Het Specialisten traject

Wat is het Specialisten programma?

DeelnemerEen belangrijk onderdeel van de FAKRO trainingen is het Specialisten programma. FAKRO Specialisten zijn gecertificeerde professionals in de montage van onze producten. Ze hebben succesvol deelgenomen aan de Basiskennis en Specialisten training, voeren ter beoordeling zelfstandig een montage uit en nemen jaarlijks deel aan update cursussen. Kortom, vakmannen die we hebben leren kennen en waar we in geloven. Dit betekent dat we deze selecte groep actief promoten. Dit varieert van nieuwe opdrachten tot gratis promotiemateriaal.


 

Hoe word ik Specialist?

Om Specialist te worden, dient u eerst deel te nemen aan de Basiskennis training. In samenspraak met de trainingscoördinator wordt u uitgenodigd voor het vervolgtraject. Hierna volgt u de Specialisten training, voert u zelfstandig een praktijkopdracht uit en volgt u de jaarlijkse update trainingen. Bij succesvol resultaat krijgt u de titel FAKRO Specialisten. FAKRO neemt de kosten voor deze trainingen voor haar rekening, u kunt gratis deelnemen.

 

Waarom Specialist worden?

 

 • Kennis en kwaliteit
  Op maat gemaakte trainingen en jaarlijkse updates gericht op de laatste kennis uit de branche. Daarnaast kunt u ten allen tijden bij ons terecht met uw daglicht vraagstukken.
   
 • Online tools
  Toegang tot de FAKRO shop, waar Specialisten direct en 24/7 producten kunnen bestellen. Daarnaast krijgt iedere Specialist een profiel op de montagedienst. Via dit platform vragen eindgebruikers offertes aan voor de montage van een FAKRO product of verbouwproject.
   
 • Kortingen en acties
  Als Specialist profiteer je standaard van een inkoopkorting bij een van onze dealers. Daarnaast worden er geregeld acties georganiseerd binnen het Specialisten netwerk.
   
 • Promotie
  FAKRO Specialisten zijn gecertificeerde vakmannen. Wij zijn zeker van deze selecte groep en zetten ons daar extra voor in. We zorgen voor promotie van de montagedienst en bieden ondersteuning in de vorm van gratis promotiemateriaal, zoals flyers en stickers.

De Specialisten training

Uitleg trainer - FAKRO trainingscentrumTijdens de Specialisten training ligt de nadruk op precisie en vakmanschap. U gaat zelf aan de slag met FAKRO producten en leert snel en efficiënt de producten in te bouwen. Dit betekent tijdsbesparing, kwaliteit én...meer klandizie. FAKRO Specialisten worden deel van het directe FAKRO netwerk. Hier kunt u online bestellen en uzelf promoten via het montageplatform. Deelname aan de Specialisten training is alleen mogelijk op uitnodiging en na het succesvol afronden van de Basiskennis training.
 

Voor wie: verwerkers van dakramen en aanverwante producten die succesvol hebben deelgenomen aan de Basiskennis training.

Wanneer: op uitnodiging
 

Programma

9.30
9.45
12.15
13.00
15.30

Ontvangst
Theorie/praktijktraining
Lunch (inbegrepen)
Zelfstandige praktijktraining
Afsluiting

 

Kosten

FAKRO neemt de kosten voor deze training voor haar rekening.

 

Direct inschrijven

U dient zich eerst in te schrijven voor een Basiskennis training: naar het inschrijfformulier

 

Deelnemers aan het woord: 


​“Vandaag voor de specialisten training geweest. Heel leerzaam en echt hele vriendelijke mensen. Bedankt!” 
- Dynami Bouw


"Altijd leuk en leerzaam. Kan niet wachten op de volgende training!” 
- Hans Janssen Bouwservice