Portaal - FAKRO uitzet-tuimeldakraam verkozen tot beste product

FAKRO’s uitzet-tuimeldakraam gekozen tot beste product

Portaal, de grootste woningcorporatie van Nederland, heeft in het Amersfoortse Soesterkwartier een pilot opgezet onder de bewoners. De woningcorporatie verhuurt in totaal 850 huurhuizen in deze wijk. De pilot had als doel om het huurhuis meer een thuis te maken voor de bewoner. Dit doen zij door extra opties te geven aan de bewoner. Het gaat hier om duurzame opties voor het huis, zoals een nieuw isolatiepakket of zonnepanelen. Op deze manier kan de bewoner de eigen woning naar wens aanpassen en het meer een thuis maken.  
 

Tijdens de pilot koos meer dan 50% van de bewoners voor “Jouw Thuis”-producten. FAKRO bood het uitzet-tuimeldakraam en een zoldertrap aan voor de pilot. Bij het uitzet-tuimeldakraam konden de bewoners kiezen voor twee maten: 55x98 cm en 78x98 cm. Dit dakraam beschikt over een uniek openingssysteem. Met een handige schuifschakelaar kiest de bewoner zelf hoe het dakraam opent: in tuimel- of uitzetstand. Dit systeem is speciaal ontwikkeld door FAKRO voor toepassing in deze dakramen. De zoldertrap was beschikbaar in de LWK-variant. Dit is een inklapbare, houten vlizotrap. Uiteindelijk zijn er over de gehele pilot in totaal 400 FAKRO producten geplaatst.

Portaal heeft de klanttevredenheid daarbij over het gehele proces gemeten. Uiteindelijk beoordeelden de bewoners het uitzet-tuimeldakraam als het beste product uit de pilot met een 8,5 als cijfer.

Portaal - beste product FAKRO dakraam bij Jouw Thuis project

 

Details project

Producten:

Uitzet-tuimeldakramen FPU-V U3 (55x98 of 78x98 cm)

Zoldertrap LWK Komfort

Project:

Jouw Thuis

Opdrachtgever:

Portaal