FAKRO op de Daken en Zaken beurs 2022

FAKRO @ Daken en Zaken beurs 2022

Op 3 november staat FAKRO voor de tweede keer op de Daken en Zaken beurs in Gorinchem. Als vakgenoten onder elkaar gaan we in gesprek om een succesvolle toekomst voor ons vak te realiseren. Wij presenteren daarnaast ook een selectie uit ons platdakramen assortiment. Ben je benieuwd naar ons verhaal of wil je onze platdakramen in het echt bekijken? We zien je graag bij onze stand!

Tweede editie van de vakbeurs

De maatschappelijke aandacht voor het dak groeit. Het dak wordt steeds meer ontdekt als oplossing voor tal van maatschappelijke vraagstukken. Denk maar aan zaken als energiebesparing, isolatie, luchtzuivering of ruimtegebrek. Binnen de dakenbranche is dan ook een duidelijke behoefte om met elkaar in gesprek te komen. Er zijn een hoop (dak)zaken te bespreken en nog meer inzichten om te delen. De tweede editie van Daken & Zaken komt dus ook op het juiste moment.


Meer informatie

 

Daglichtoplossingen voor het platte dak

Op de vakbeurs presenteren wij een selectie van het FAKRO platdakramen assortiment. Naast het mooiste licht zorgen onze ramen ook voor de juiste ventilatie en combineren makkelijke functionaliteit met uitstekende isolerende eigenschappen.

 

Bekijk ons platdakramen assortiment