Stapelkorting 2018

Overal in huis 't mooiste licht!

Met FAKRO's daglichtoplossingen haalt u de zon in huis! En dat kan deze zomer extra voordelig. Consumenten in Nederland ontvangen in de periode van 15 mei tot en met 31 juli 2018 een mooi bedrag retour bij aankoop van een FAKRO daglichtoplossing uit de selectie voor 't mooiste licht. De korting is te stapelen tot wel € 200. Lees meer over de actie en de actievoorwaarden op de speciaal ingerichte actiepagina.
 

 

De selectie voor 't mooiste licht

FAKRO biedt een breed assortiment dakramen, platdakramen en lichtkoepels die passen in elk plat of hellend dak. Om de keus gemakkelijk te maken zijn de populairste modellen gebundeld in de selectie voor 't mooiste licht. Deze modellen zorgen voor een eigentijdse sfeer en mooie lichtinval in elke ruimte in huis. Omdat FAKRO ieder wilt laten genieten van 't mooiste licht, haalt u de ramen uit deze selectie tijdens de stapelkorting actie met extra voordeel in huis.

 

't Mooiste licht selectie FAKRO

Korting stapelen

Bent u consument en wilt u deelnemen aan de actie? U kunt tot en met 31 juli 2018 een of meerdere producten uit de actie aanschaffen. Het stapelkortingsbedrag verzilvert u bij FAKRO via het actieformulier. De hoogte van het stapelkortingsbedrag is afhankelijk van het aantal en het type aangeschafte producten. De korting kan op maximaal 4 producten uit de selectie verzilverd worden. Lees meer over de actie en de actievoorwaarden op www.hetmooistelicht.nl/actie.