Daken en Zaken beurs

FAKRO presenteert het enige autonome platdakraam op zonne-energie op de DAKEN & ZAKEN beurs

Het FAKRO platdakraam op zonne-energie (DEF Solar) is het eerste en enige autonome platdakraam op zonne-energie. Aan de buitenzijde van dit platdakraam zit een pv-paneel. Dit is geïntegreerd in het raamprofiel en vangt voldoende zonne-energie op voor de elektrische bediening op afstand. Ontdek het op de FAKRO stand (172) tijdens de beurs Daken & Zaken op donderdag 11 november 2021.

Deze beurs in Gorinchem is speciaal opgezet om relaties binnen de platte en hellende dakenbranche samen te brengen op één plek. Deelnemers krijgen de ruimte om hun producten en innovaties te laten zien en deze te delen met elkaar en met alle bezoekers.
 

Het platdakraam DEF Solar

FAKRO introduceert tijdens de beurs de DEF Solar. Het zonnepaneel zit buiten aan de zijkant van het platdakraam en levert voldoende energie om het platdakraam elektrisch te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Daarbij zorgt de geïntegreerde regensensor ervoor dat het raam automatisch sluit als het regent.

Het FAKRO platdakraam is een perfect alternatief voor de bekende lichtkoepel. Opvallend aan het ontwerp van de DEF Solar is de vlakke glasplaat. Deze wordt volgens de modernste technieken gelijmd: esthetisch en duurzaam. Naast elektrische bediening op zonne-energie beschikt het platdakraam over uitstekende thermo-isolerende waarden. Hierdoor is het platdakraam zeer geschikt voor lage-energiewoningen en passiefhuizen. Kom naar de beurs voor een unieke kans om dit platdakraam live in werking te zien.
 

Meer informatie

 

Plaats: Gorinchem  
Beurs: DAKEN & ZAKEN  
Stand: 172  
Datum 11 november 2021
Extra informatie:
https://www.dakenenzaken.nl/