Renovatiebeurs

Bezoek FAKRO op de Renovatiebeurs 2022

FAKRO is van 17 t/m 19 mei te vinden op de Renovatiebeurs in hal 6, stand D.096 in de Brabanthallen, Den Bosch. De beurs is speciaal voor professionals die op zoek zijn naar innovatie binnen de renovatiemarkt van woningen en/of utiliteitsgebouwen.  FAKRO laat daar de unieke Life Cycle Service, de duurzame Prefab-oplossing en het uitgebreide FAKRO Solar assortiment zien.

 

FAKRO Life Cycle Service

FAKRO Life Cycle Service

FAKRO introduceert dé oplossing voor duurzame, projectmatige vervanging en recycling van dakramen: FAKRO Life Cycle Service. Gericht op de verduurzaming van bestaande woningen, maar ook geschikt voor de bouw van nieuwe, duurzame woningen. FAKRO richt zich hiermee op ambitieuze doelstellingen als het gaat om circulaire bouw. Niet afwachten maar aanpakken.  FAKRO Life Cycle Service is een totaalpakket van demontage en recycling van oude dakramen, levering en montage van nieuwe duurzame FAKRO dakramen en - als optie - ook het onderhoud op basis van een meerjarenonderhoudsplan. Ontdek de mogelijkheden en bezoek onze stand.

De Prefab-oplossing

De Prefab-oplossing

Samen met professionals wil FAKRO een wezenlijke bijdrage leveren aan het doel om in 2050 zoveel mogelijk van de gebouwde omgeving in Nederland circulair te maken. FAKRO heeft hiervoor een speciale, unieke oplossing voor de Prefab industrie ontwikkelt dat zorgt voor een directe, milieubewuste en tijdbesparende verwerking van FAKRO dakramen. FAKRO levert de dakramen zo aan dat de Prefab bouwer deze direct kan verwerken. Dit scheelt niet alleen inbouwtijd. Het vermindert ook de hoeveelheid verpakking, het aantal handelingen en de belasting voor medewerkers. Montagehoeken zijn voorgemonteerd en de afdichtingsband is al in de sponning aangebracht. Hierdoor is het eenvoudig te plaatsen. Dit scheelt montagetijd en verkleint de foutmarge. Ontdek de mogelijkheden tijdens de renovatiebeurs.

 

 

Duurzame Solar producten

Duurzame Solar producten

FAKRO presenteert ook een deel van het Solar assortiment. Deze Solar producten hebben een geïntegreerd pv-paneel Dat ervoor zorgt dat het product voorzien wordt van stroom en daardoor volledig elektrisch te bedienen is, zonder dat er een stroomaansluiting nodig is. Ervaar tijdens de Renovatiebeurs eigenhandig hoe het FTU-V Solar dakraam werkt. Het raam heeft ook een ARF Solar verduisterend rolgordijn en ARZ Solar rolluik.

 

Bezoek FAKRO gratis (t/m 16 mei) tijdens de beurs!

Vraag een gratis toegangsbewijs aan via de button. Zo bespaart u 25 euro en kan u alle innovatieve oplossingen zien voor renovatie in de woning- en utiliteitsbouw.

Zien we u op onze stand D.096 in hal 6?

Bezoek de beurs