Verduisterend rolgordijn DreamWorks - FAKRO zonwering

  

Wegdromen bij favoriete DreamWorks superhelden

FAKRO verduisterend rolgordijn - DreamWorks collectieSpeciaal voor de kinderkamer heeft FAKRO samen met DreamWorks een nieuwe, unieke collectie van DreamWorks prints ontwikkeld voor het verduisterend rolgordijn. Hiermee breidt FAKRO het ruime assortiment aan kleuren en prints voor het verduisterend rolgordijn uit. Er zijn, naast de heldere, frisse kleuren, nu ook leuke en speelse prints beschikbaar voor de slaapkamer van kinderen. Er zijn meerdere prints beschikbaar: 'Trolls', 'Draken', 'De pinguïns van Madagascar' en 'Kung Fu Panda'. Zo dromen kinderen heerlijk weg bij de superhelden uit hun favoriete animatiefilm. 
 

Creatieve functionaliteit

FAKRO zonwering - DreamWorks collectie verduisterend rolgordijnDe kinderkamer op zolder is een speciale plek die bijzondere aandacht verdient. Het is belangrijk dat de zonwering functioneel is en dat het voldoet aan de wensen van de jongste kinderen. Dat realiseert FAKRO door de voordelen van het verduisterend rolgordijn te combineren met prints van een aantal populaire animatiefilms. Deze prints creëren een gezellige sfeer in de kamer en zorgen voor een glimlach op het gezicht van kinderen. Zo kunnen ze in alle comfort tijd doorbrengen in hun slaapkamer om te leren of gewoon heerlijk te spelen.

Volledige verduistering van de kamer

Het verduisterend rolgordijn is in elke gewenste positie vast te zetten. Het biedt voor kinderen een perfecte bescherming tegen het binnenkomende zonlicht en de uv-straling, door het volledig verduisteren van de kamer. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Daarnaast biedt het volledige privacy, doordat het raam bedekt is. Met de nieuwe DreamWorks collectie genieten uw kinderen ongestoord van hun nachtrust en dromen ze heerlijk weg bij hun favoriete helden.

 

Bekijk enkele foto's