FAKRO zonwering en dakramen: perfect voor elkaar gemaakt

Dakramen en zonwering: perfect voor elkaar gemaakt

Met FAKRO dakramen haal je ’t mooiste licht in huis. Daglicht geeft een ruimte sfeer, warmte en zorgt voor comfort. Speciaal voor de momenten dat er even geen daglicht gewenst is heeft FAKRO passende binnen- en buitenzonwering. Deze producten bieden een stijlvolle toevoeging aan de ruimte en voorkomen daarmee opwarming in huis. Zo ontstaat er een ideaal leefklimaat in huis. Er is een ruim assortiment met veel keuze aan stoffen en dessins voor alle soorten ruimtes.

 

Optimaal gebruiksgemak

FAKRO zonweringen kunnen met gemak handmatig bediend worden. Is het dakraam wat hoger geplaatst voor meer daglicht in huis en kan je er minder makkelijk bij? Kies dan voor een van de elektrische opties. Hiermee kan je namelijk op afstand met een afstandsbediening of smartphone je zonwering én dakraam bedienen.   
 

 

Verduisterende zonwering passend bij je interieur

FAKRO zonwering dakraam

Kies voor een stijlvolle verduistering met FAKRO binnenzonwering. Daarbij heb je ruime keuze in soorten zonwering, kleuren én stoffen. Zo heeft FAKRO de volgende verduisterende binnenzonweringen:

Deze zonweringen kennen veel voordelen. Ze zijn te vergrendelen in elke positie, de APF kan daarbij top-down en bottom-up bediend worden. Ze bieden een effectieve bescherming tegen de uv-straling, waardoor opwarming voorkomen wordt. De zonweringen voorkomen warmteverlies tijdens de winter. Zo wordt in de zomer de warmte gemakkelijk buitengehouden en in de winter wordt het binnenhuis gehouden. Naast deze verduisterende binnenzonweringen heeft FAKRO nog verschillende alternatieve voor binnenzonweringen. De overige binnenzonweringen zijn:

  • Geplisseerd gordijn, APS
  • Rolgordijn, ARS
  • Rolgordijn met zijgeleiding, ARP
  • Jaloezieën, AJP

Met de ruime keuze aan binnenzonwering is voor iedere ruimte een passende oplossing.
 

Voorkom opwarming van je woning

Screens en rolluiken zorgen effectief voor warmtewering. Ze reflecteren het zonlicht voordat het raam bereikt wordt, waardoor je woonruimte minder snel opwarmt. Er zijn veel verschillende opties:

  • Screens, AMZ (handmatig of elektrisch)
  • Rolluiken, ARZ (handmatig of elektrisch)
  • Screens voor de gevel, VMZ Solar (elektrisch)
     

Kies voor Solar zonwering

Maak optimaal gebruik van de zon met Solar zonwering. Deze zonwering is elektrisch bedienbaar en werkt volledig op zonne-energie. Met een geïntegreerd pv-paneel wordt zonlicht omgezet in stroom. Op deze manier is er geen netstroomaansluiting nodig. De volgende zonweringen zijn beschikbaar in een Solar variant: verduisterend rolgordijn ARF, screen AMZ (of VMZ) en rolluik ARZ. Kies voor een energiezuinige en duurzame oplossing met het FAKRO Solar assortiment.
 

Zonwering voor je dakraam

Met FAKRO binnen- en buitenzonwering is er voor ieder huis, iedere ruimte en ieders wens een oplossing. Zo is er voor al onze daglichtoplossingen een passende zonwering. FAKRO dakramen en zonwering: perfect voor elkaar gemaakt!

 

Naar de zonweringshop    Naar de screenshop