FAKRO op renovatiebeurs 2016

Ontmoet FAKRO op de Renovatiebeurs 2016

FAKRO - renovatiebeurs 2016Bezoek ons tijdens de beurs Renovatie & Transformatie, hét nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Ervaar van 12 t/m 14 april 2016 in de Brabanthallen (Den Bosch) onze daglichtoplossingen op het gebied van renovatie. Wij gaan graag samen met u in gesprek over hoe woningen getransformeerd kunnen worden naar duurzame, energiezuinige en comfortabele woningen. U vindt ons in hal 4 - stand D044.


Gratis toegangskaart
 

Natuurlijk daglicht

FAKRO platdakraam - type DEFAls producent van duurzame daglichtoplossingen zet FAKRO al jaren de trend in het efficiënt en effectief binnenlaten van natuurlijk daglicht. Door het toepassen van de nieuwste technieken en de juiste materialen ligt duurzaam renoveren binnen handbereik. Een hellend of platdak, FAKRO biedt voor elk renovatievraagstuk een passende oplossing. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze stand en ervaar het zelf.


 

Innovatie voor elke zolderrenovatie

Optimaal genieten van alle ruimte in een woning, dat wil iedereen. Zo ook bij een zolderruimte die niet of slecht toegankelijk is met een oude, oncomfortabele zoldertrap. Het innovatieve zoldertrapsysteem van FAKRO, voorziet onze zoldertrappen van een sterkere constructie en een licht te bedienen openingssysteem, dat een gemakkelijke en slimme toegang biedt tot de zolderruimte. Bezoek de FAKRO stand voor meer informatie.

 

Beursinformatie

Locatie: Brabanthallen  's-Hertogenbosch
Adres: Diezekade 2  |  5222 AK
Datum: Dinsdag 12 t/m donderdag 14 april 2016
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Beursstand: 04.D044 (hal 4)