De winnaar van de FAKRO 20 jaar actie is bekend

Winnaars 20 jaar actie bekend!

FAKRO is meer dan 20 jaar in Nederland en dat hebben we afgelopen jaar gevierd met een speciale actie. We zijn op zoek gegaan naar de leukste verhalen over ons bedrijf, het merk, de mensen en de producten. We ontvingen vooral leuke reacties van onze specialisten. Elke FAKRO Nederland medewerker koos zijn favoriet en de volgende winnaars kwamen uit de bus:
 

En de winnaars zijn..

Eerste plaats inzending
1. Lief verhaal

Enkele jaren geleden heb ik een 2 tal dakramen vervangen in Best, de eigenaar en zijn zoontje van 2½ waren die dag samen thuis. Tijdens de koffie en de boterham wat zitten kletsen. Het zoontje is af en toe samen met zijn vader naar de werkzaamheden komen kijken. Het was al wat later in de avond toen ik de rolgordijnen nog moest plaatsen op de zolder. Het zoontje zou een etage lager na een bad sessie gaan slapen. Op een gegeven moment komt de klant naar boven, “ik heb een probleem, mijn zoon wil niet gaan slapen” Dus ik vroeg of ik teveel herrie maakte, en of ik moest stoppen. Nee , dat was niet het probleem, hij wilde perse een kus en een knuffel van meneer de bouwer. Dus ik heb de jongeman op zijn slaapkamer een kus en een knuffel gegeven, waarna hij ging slapen. - Willy van 't Hof (Klus Chitekt)

 

Tweede plaats inzending

 

2. A wimba weee

Tijdens de Specialisten update training afgelopen November in Polen coverde FAKRO Specialist Ceico Weigerts het bekende Lion King nummer A wimba wee in FAKRO stijl; “In de jungle de dakramen jungle is FAKRO de baas”. Het nummer zorgde voor veel vertier. Bijgevoegde foto legde het moment vast.

- Ceico Wijgerts

 

 

Derde plaats inzending3. Dankbare montage

Altijd leuk om te horen dat het geleverde werk gewaardeerd wordt:

Hoi Theo, Ik geloof dat Edgar al op deze mail reageerde. Maar ik wou bij deze nog even laten weten dat we heel blij zijn met het raam! Het geeft heerlijk veel licht, extra hoogte, en maakt van dat vlierinkje gewoon echt nog een volwaardige verdieping. En iedere ochtend en avond kijken we erdoor samen met onze dochter Felien naar buiten, zo leuk om de wereld ook vanuit die hoek te kunnen bezien! Dankjewel !! Groet, Adrieke

- Theo van Raaij

 

 

Prijzen

We willen de deelnemers hartelijk bedanken voor de inzendingen. We nemen spoedig contact op met de winnaars omtrent de prijzen.

 

Eerste prijs - BOSCH afstandslaser

Derde prijs  Tweede prijs