Stapelkorting 2022

Haal 't mooiste licht dit voorjaar extra voordelig in huis!

Met FAKRO's daglichtoplossingen haalt u de zon in huis! En dit voorjaar kan dat extra voordelig. Nederlandse consumenten ontvangen in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2022 een mooi bedrag retour bij aankoop van een FAKRO daglichtoplossing uit de stapelkortingselectie. De korting is te stapelen tot een maximaal bedrag van € 300.

De selectie voor 't mooiste licht

FAKRO biedt een breed assortiment dakramen, platdakramen en lichtkoepels die passen in elk plat of hellend dak. Om de keuze gemakkelijker zijn er een aantal modellen gebundeld in de actieselectie. De modellen in deze selectie zorgen voor sfeer en mooie lichtinval in elke ruimte in huis. Omdat FAKRO iedereen de kans wil geven om te genieten van 't mooiste licht, haalt u de ramen uit deze selectie tijdens de stapelkortingsactie extra voordelig in huis.

Korting stapelen

Bent u consument en wilt u deelnemen aan de actie? U kunt tot en met 30 juni 2022 een of meerdere producten uit de actieselectie aanschaffen. Het stapelkortingsbedrag verzilvert u bij FAKRO via het actieformulier. De hoogte van het stapelkortingsbedrag is afhankelijk van het aantal en het type aangeschafte producten. De korting kan op maximaal 4 producten uit de selectie verzilverd worden. Ontdek meer over de actie en de actievoorwaarden op de actiepagina.

 

 

Promotiemateriaal bestellen

Wilt u als dealer of montagespecialist ervoor zorgen dat uw klanten profiteren van deze actie? Vraag dan gratis het promotiemateriaal aan via de onderstaande button. Hier vindt u een formulier waarmee u onze actieflyers, posters en wobblers kunt aanvragen.