Bezoek de FAKRO showroom voor advies over de producten

Showroom

Wilt u de FAKRO producten eigenhandig ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom in Groesbeek op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Een bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel naar 024 397 8095. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en onze producten te laten zien.

 

Maak een afspraak

 

Advies op maat

Onze showroommedewerkers geven u graag een deskundig advies. Laat de ruime keuze in daglichtoplossingen en aanverwante producten u inspireren bij het maken van uw keuze. Voor elke woonwens biedt FAKRO een geschikte oplossing. Zo maakt u uiteindelijk de juiste keuze voor een ideale woonsituatie. 
 

Profiteer van showroomkorting

Naast een goed advies, ontvangt u bij een bezoek aan onze showroom ook een kortingscoupon. Hiermee profiteert u van extra korting bij de aanschaf van onze FAKRO producten. Wel zo fijn!
 

Welke producten vindt u in onze showroom?

In onze ruime showroom vindt u een groot deel van het FAKRO assortiment. Denk hierbij aan dakramen, zonweringen, lichtkoepels, platdakramen, bedieningssystemen, installatieproducten, dakkapel, zoldertrappen en zonnecollectoren.
 

Openingstijden & adresgegevens

Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, uitsluitend op afspraak.

FAKRO Nederland
De Ren 34
6562 JK Groesbeek
024 - 397 80 95