Dakraam - PV aansluiting

Esthetische dakraamintegratie in PV-panelen

Combineer energiebesparende oplossingen met een gezond binnenklimaat en comfort in daglicht. Integreer makkelijk een FAKRO dakraam in uw gekozen PV-systeem. Wij hebben een aansluiting ontwikkeld die een naadloze verbinding met bekende PV-systemen mogelijk maakt. Pas FAKRO dakramen toe op elke willekeurige plek in de PV-combinatie en geniet van een comfortabele en energiezuinige totaaloplossing.

 

PV-systeem voorbeeld met FAKRO dakraam
 

Nieuwbouw en renovatie

De FAKRO PV-oplossing is zo ontwikkeld dat het toepasbaar is in nieuwbouw- en renovatieprojecten. De afmetingen van het systeem zijn aangepast aan de gangbare maten van PV-panelen. Zo sluit het naadloos aan op het totale systeem in uw dak. Ook voor uw speciale wensen hebben wij een oplossing op maat.

 

Dakraamintegratie in 3 eenvoudige stappen: 

stap 1 - gewenst PV systeemKies uw gewenste PV-systeem

U begint met de keuze voor een PV-systeem. Wilt u advies over welke systeem het beste bij uw wensen past, dan adviseren we u hier graag over. 

stap 2 - gewenst dakraamKies uw dakraam

Vervolgens wordt het dakraam gekozen. FAKRO kent een breed assortiment dakramen. U kunt hier zelf of samen met onze adviseur een keuze in maken. 

stap 3 - geintegreerde oplossingDakraam-integratie in 3 stappenOptimale integratie dakraam en PV

Als het PV-systeem en het dakraam bepaald zijn, gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt een dakraam inclusief gootstukken met een perfecte aansluiting op uw PV-dak. De oplossing kan eenvoudig gemonteerd worden. Ook hier begeleiden onze vertegenwoordigers u graag bij.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over FAKRO's dakraamintegratie in PV-panelen? Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Downloads

 hier de brochure met informatie over esthetische dakraamintegratie in PV-panelen.

Foto's