Zonwering voor dakramen - FAKRO

Zonwering voor dakramen en platdakproducten

Door FAKRO dakramen en platdakproducten geniet u dagelijks van natuurlijke daglichtinval in uw woonruimten. Heeft u even behoefte aan verduistering? Geen probleem. FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor elk dakraam en platdakraam passende binnen- en buitenzonwering. Warmtewering, lichtregulering, puur decoratief of verduisterend. Het kan allemaal. Bekijk onze vele mogelijkheden aan zonweringen.

 

Hoe kiest u de gewenste FAKRO zonwering?

Klik hierboven op 'zonwering keuzehulp' voor uitgebreide informatie. Om het juiste type en de juiste grootte van de zonwering te selecteren, is het van belang het type dakraam en de maat te weten. Deze vindt u op het productplaatje dat op het dakraam zit.

Productplaatje
U vindt het productplaatje op uw FAKRO dakraam, lichtkoepel of platdakraam. FAKRO zonwering bestelt u namelijk in dezelfde maat als uw oorspronkelijke product. Wij zorgen ervoor dat uw uiteindelijke zonwering perfect aansluit op deze maat. Zelf meten is dus niet nodig, wel zo makkelijk. 

Waar vind ik het productplaatje?
Bij dakramen vindt u het productplaatje aan de rechter bovenzijde van de raamvleugel, bij platdakramen of lichtkoepels aan de binnenzijde. Bij onderstaand voorbeeld van een productplaatje bestelt u de zonwering in maat 78 x 98 cm.
 

Voorbeeld productplaatje

Productplaatje dakramen

 


a- Dakraam type

b- Afmeting

c- Productie code