FAKRO service voor dakramen, zonwering en meer

Veelgestelde vragen voor de professional

Wij hebben voor u de veelgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk per onderwerp of uw vraag er tussen staat en bekijk het antwoord. Kies hieronder uw rubriek om makkelijk te navigeren.
 

FAKRO veelgestelde vragen - professional  Offertes FAKRO veelgestelde vragen - professional  Dakramen FAKRO veelgestelde vragen - professional  Lichttunnels
FAKRO veelgestelde vragen - professional  Orders FAKRO veelgestelde vragen - professional  Zonwering FAKRO veelgestelde vragen - professional  Platdakproducten
FAKRO veelgestelde vragen - professional  Levering en retouren FAKRO veelgestelde vragen - professional  Gootstukken FAKRO veelgestelde vragen - professional  Algemeen
FAKRO veelgestelde vragen - professional  Betaling en facturen FAKRO veelgestelde vragen - professional  Zoldertrappen FAKRO veelgestelde vragen - professional  Trainingscentrum
FAKRO veelgestelde vragen - professional  Service/klachten    

 

Offertes


U kunt eenvoudig een offerteaanvraag doen door een e-mail met alle details te sturen naar offerte@fakronederland.nl.

 


U kunt eenvoudig de status van uw offerte(s) opvragen door een e-mail te sturen naar offerte@fakronederland.nl. Heeft u vragen over uw offerte, dan kunt u deze ook sturen naar dit e-mailadres.

Wij helpen u graag verder.

 

 

Orders


Wij verzoeken u vriendelijk om bij het ontvangen van een orderbevestiging te controleren of alle gegevens kloppen. Klopt er iets niet? Laat het onze medewerkers van de verkoopafdeling weten via verkoop@fakronederland.nl of 024 397 8095. Zij helpen u graag verder.

 


Natuurlijk kan dat, wij helpen u graag. Stuur uw e-mailadres en ordernummer naar onze medewerkers van de verkoopafdeling via verkoop@fakronederland.nl. Wij sturen u vervolgens de orderbevestiging.

 


U kunt alle wijzigingen die betrekking hebben op de orderbevestiging, die u van ons ontvangen heeft, sturen naar onze medewerkers van de verkoopafdeling via verkoop@fakronederland.nl. Wij passen de gegevens op uw orderbevesting aan en sturen deze opnieuw naar u toe.

 


Wat vervelend dat u nog niks heeft ontvangen, dat is niet de bedoeling. Wij doen er alles aan om producten te leveren op de afgesproken leverdatum. 

Wij vragen u vriendelijk contact met ons op te nemen via 024 397 8095. Wij kijken dan direct voor u wanneer u de producten ontvangt en wat de reden is van de eventuele vertraging.
 


Ja, dat kan. U roept een order af door uw aanvraag per e-mail te sturen naar verkoop@fakronederland.nl.

 

 

Levering en retouren


U vindt de leverdatum van de order op de orderbevestiging die u van ons ontvangen heeft. Heeft u op of na deze leverdatum nog niks ontvangen, neem dan contact met ons op via 024 397 8095.

Wij helpen u graag verder.

 


Ja, dat kan zeker. Geef bij het plaatsen van uw order aan dat u deze zelf wilt ophalen. Zodra u de order komt halen, neemt u de orderbevestiging die u van ons ontvangen heeft mee. Zo kunnen wij de juiste order aan u meegeven.

Orderbevestiging niet ontvangen?
Heeft u geen orderbevestiging ontvangen of bent u deze kwijt? Stuur dan even een e-mail naar verkoop@fakronederland.nl om de orderbevestiging (opnieuw) op te vragen. 

 


Ja, dat is mogelijk. Uw klant heeft hiervoor de orderbevestiging met ordernummer nodig die u van ons heeft ontvangen. Laat uw klant deze bevestiging meenemen bij het ophalen.

 


Dit is afhankelijk van de bezorgdienst die uw order levert. Wij kunnen u alleen een leverdatum geven.

 


Wat vervelend dat niet alle onderdelen in de verpakking zitten, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij vragen u vriendelijk de ontvangen producten binnen 24 uur na ontvangst te controleren op volledigheid. 

Is een product niet volledig of beschadigd geleverd, neem dan direct contact met ons op via 024 397 8095. Wij gaan het zo snel mogelijk voor u oplossen.

 


Het retourneren van FAKRO producten is toegestaan onder de volgende voorwaarden:

 1. De algemene leveringsvoorwaarden Peters FAKRO Dakramen bv zijn van toepassing.
 2. Neem vooraf contact op met FAKRO Nederland bv en vermeld de reden van de retourzending door het invullen van een retourformulier.
 3. Het product/de producten die u retour stuurt, dienen in de originele verpakking te zitten die onbeschadigd en ongeopend is. Indien dit niet zo is, worden er extra kosten voor het opnieuw inpakken berekend.
 4. Retourzendingen zijn alleen mogelijk als u hiervan een melding doet binnen twee maanden na ontvangst van de producten. Meldingen die na deze termijn bij ons binnen komen, worden helaas niet in behandeling genomen.
 5. Alleen standaard producten die in de geldende FAKRO brochure en/of prijslijst als voorraadproduct (levertijd 3 werkdagen) staan vermeld, op het moment van retouraanvraag, komen voor retourneren in aanmerking. 
 6. U dient een aanvraag voor een retour in door bovenstaand retourformulier volledig in te vullen. Binnen 14 dagen wordt uw aanvraag door FAKRO Nederland afgehandeld. Indien nodig, nemen wij nog contact met u op hierover.
 7. Na ontvangst van het volledig ingevulde retourformulier wordt de retouraanvraag in behandeling genomen.
 8. Wanneer de retouraanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van ons 90% van het aankoopbedrag terug. Kosten die voor uw eigen rekening zijn: vrachtkosten voor het retourzenden van het product en de eventuele kosten voor het opnieuw verpakken van het teruggestuurde product (zie punt 3 in deze voorwaarden).
 9. FAKRO Nederland bv bepaalt de wijze van transport en verstrekt aan de afnemer een orderbevestiging voor het afhalen van de betreffende retourzending.
   


Particulieren
Bent u een particulier en wilt u een FAKRO artikel retourneren? Vraag naar de mogelijkheden bij uw FAKRO verkooppunt.
 


Als professional kunt u een artikel binnen twee maanden na ontvangst retourneren. Meld deze retourzending binnen de retourperiode eerst aan bij ons. Wij nemen uitsluitend meldingen in behandeling die bij ons binnenkomen binnen de vastgestelde retourperiode (lees de retourvoorwaarden). Wij vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden.

Bent u een particulier en wilt u een FAKRO artikel retourneren? Vraag naar de mogelijkheden bij uw FAKRO verkooppunt.
 

 

Betaling en facturen


U kunt met uw vraag terecht bij onze medewerkers van de administratie. Stuur een e-mail met uw vraag naar administratie@fakronederland.nl en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk voor u.

 

 

Service/klachten 


Wij vragen u vriendelijk om uw klacht en/of serviceaanvraag aan ons te melden via onze servicepagina.

 


Als u uw klacht of serviceaanvraag bij ons heeft aangemeld, dan heeft u een servicenummer ontvangen. Heeft u vragen over de status van uw gemelde klacht of serviceaanvraag, vermeld dan dit servicenummer in uw correspondentie naar ons.

Stel uw vraag door een e-mail te sturen naar service@fakronederland.nl.

 


Controleer de producten binnen 24 uur na ontvangst op volledigheid. Is het product niet of niet volledig geleverd of is het beschadigd? Neem dan contact met ons op via 024 397 8095. Wij doen er dan alles aan om het zo snel mogelijk voor u op te lossen.
 

 

Vragen over FAKRO dakramen


U kunt dan terecht bij een van onze zorgvuldig gekozen verkooppunten. Zij verkopen het uitgebreide assortiment aan FAKRO daglichtproducten, waaronder dakramen. De verkooppunten bevinden zich door heel Nederland, dus er is altijd wel een bij u in de buurt. 

 


U en/of uw klant maakt eenvoudig een afspraak door het afspraakformulier op onze website in te vullen of contact met ons op te nemen via 024 397 8095. Wij plannen dan samen met u/uw klant de afspraak in en geven tijdens het bezoek een passend advies.

 


Wij hebben een eigen montagedienst, bestaande uit FAKRO specialisten die getraind zijn in het monteren van FAKRO producten. Stuur uw klant naar deze speciale website en laat hen eenvoudig een offerte aanvragen.

 


U kunt alle montagehandleidingen vinden op onze website. Klik op onderstaande knop om direct naar de betreffende pagina te gaan.

 


Ja die zijn er. U vindt deze video's via ons YouTubekanaal. Bekijk de montagevideo van uw dakraam.

 


Dit verschilt per type dakraam. Kijk in de montagehandleiding van het gewenste dakraam welke sparingmaat u het beste kunt aanhouden.


 


De afsluitbare handgrepen van FAKRO zijn uitsluitend te gebruiken op houten dakramen. Vind meer informatie over andere bedieningssystemen op onze website.

 


Wij vertellen u graag meer over domotica en de toepassing ervan op de adviespagina over onze 'slimme daglichtoplossing'. U kunt hier ook de slimme daglichtoplossing brochure bekijken of downloaden. Liever een gedrukt exemplaar? Geen probleem, vraag het aan via het formulier onderaan de adviespagina.

 


Wij vertellen u graag meer over Z-Wave op de adviespagina over onze 'slimme daglichtoplossing'. Klik op onderstaande knop voor meer informatie. 

 


Ja, dat kan. Door de volgende stappen te volgen, kunt u een los onderdeel bestellen:

 • Ga naar de pagina onderdelen bestellen
 • Bekijk de brochure 
 • Zoek naar het onderdeel en onthoud het bijbehorende nummer.
 • Vul het formulier volledig in en noteer onderaan, in het betreffende vakje, het nummer en de omschrijving van het onderdeel.
 • Klik op 'verzend' om uw bestelling af te ronden.

Wij gaan uw aanvraag daarna zo snel mogelijk verwerken.


 


Ja, dat kan. De meeste dakramen kunnen achteraf elektrisch gemaakt worden. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een kettingmotor, voeding en bedieningssysteem aanschaft. Bij passiefhuis dakramen is het van belang dat er eerst nog een kozijnframe uitbreiding op het dakraam toegepast wordt.

Uitzondering dakramen
De volgende dakramen zijn alleen handmatig te bedienen:

 • Politiekeurmerk dakramen | type FTP-V PK, FTU-V PK
 • uitzet-tuimeldakramen | type FPP-V preSelect, FPU-V preSelect, PPP-V preSelect
 • uitstapdakramen | type FWP, FWU
 • zolderramen | type WGI, WLI, FTK-W
 • dakramen met verhoogde tuimelas en benedenlicht | type FDY-V, FDY-V/U
 • balkondakramen | type FGH-V, FGH-V/U
 • gevelramen

 


Ja, dat kan. Vermeld bij het plaatsen van de bestelling duidelijk dat u het dakraam wilt bestellen met Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 


Als u het product dat u zoekt niet in de shop vindt, stuur dan een e-mail naar verkoop@fakronederland.nl met vermelding van het type product dat u wenst te bestellen.

 


FAKRO heeft naast handmatig en elektrisch te openen dakramen, ook vaste dakramen in haar assortiment. Vraag ernaar via offerte@fakronederland.nl, dan kijken we samen naar een passend antwoord op uw vraag.

 


Ja, dat hebben wij. Het FAKRO daktoetredingsraam (DRF of DRC) zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht, gecombineerd met de mogelijkheid om het platte dak te betreden. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over dit dakraam.

 


Ja, die hebben wij. Het V60P ventilatierooster is een zelfregulerend ventilatierooster. Dit rooster zit standaard in de dakramen met verhoogde ventilatie.

 


Onze dakramen hebben elk een eigen U-waarde. U vindt een overzicht van alle dakramen met bijbehorende U-waarde in onze brochure/prijslijst 'Dakramen & platdakramen' op pagina 12 en 13. Bekijk de brochure op onze website.

 


Ja, deze zijn er. Klik op onderstaande link om naar de gebruiksaanwijzingen te gaan.

 


Dat verschilt per dakraam. In het algemeen zijn onze kozijnen gemaakt van:

 • vacuüm geïmpregneerd en verlijmd grenenhout of
 • veelcellige PVC-profielen met stalen verstevigingselementen (wit en grenenlook);

Op de verschillende productpagina's van een specifiek dakraam vindt u informatie over het materiaal waarvan dat kozijn gemaakt is. 

 


Een uitzetbegrenzer zorgt ervoor dat het dakraam niet verder open kan. De uitzetbegrenzer klikt u eenvoudig in het vaste kozijn en in het te openen deel. U kunt het dakraam op 10 cm open zetten. De uitzetbegrenzer is enkel te gebruiken voor houten dakramen.

 


Deze vindt u heel makkelijk op onze website onder 'producten > dakramen > dakraam afmetingen'. Klik op onderstaande knop om direct naar de pagina te gaan.

 


U vindt diverse technische tekeningen (.dwg detail) op onze website binnen de rubriek professional. Klik op onderstaande knop om direct naar de pagina te gaan. 
 


Als u een specifieke detaillering van een FAKRO daglichtproduct zoekt, maar deze niet op de website terugvindt, stuur dan een e-mail met uw verzoek naar offerte@fakronederland.nl. Wij sturen u dan het gewenste detail per e-mail toe.

 


Voor het vervangen van een ruit is het noodzakelijk om de gegevens die op het productplaatje van het dakraam staan bij de hand te hebben. Gebruik deze gegevens bij het bestellen van een nieuwe ruit, zodat wij de juiste afmeting van de ruit naar u versturen. 

Waar vind ik het productplaatje?
U vindt het productplaatje wanneer het dakraam geopend is op de rechterzijde van het kozijn. Het plaatje ziet er vergelijkbaar met onderstaande afbeelding.
 

Productplaatje FAKRO dakraam 

- Type dakraam

- Maat dakraam

c - Productiecode

 

 

 

 

Vragen over FAKRO zonwering


Het type zonwering dat u nodig heeft voor het FAKRO dakraam hangt af van het type dat u heeft. U vindt het type dakraam op het productplaatje dat zich rechtsboven op het dakraam (kozijn) bevindt.

Productplaatje FAKRO dakraam

a- Type dakraam

b- Afmeting

c- Productie code (niet nodig voor zonwering)

 

 

Bekijk de zonwering adviespagina om te zien welke zonwering bij uw type dakraam past. 


De zonweringen die geschikt zijn voor platdakramen en lichtkoepels zijn anders dan voor dakramen. Klik op onderstaande knop om naar zonwering voor platdakproducten te gaan. Hier kunt u de mogelijkheden bekijken.

 


Dan verwijzen wij u graag naar het uitgebreide FAKRO dealernetwerk. Er zitten verkooppunten door heel Nederland. Er is altijd een dealer in de buurt die FAKRO zonwering verkoopt. Klik op onderstaande knop om een verkooppunt te vinden. 

 


Wij hebben een eigen montagedienst met FAKRO specialisten die speciaal getraind zijn in het monteren van FAKRO zonwering. Klik op onderstaande knop om direct naar de montagedienst website te gaan en een offerte aan te vragen.

 


Vul hiervoor het afspraakformulier in op onze website of neem contact met ons op via 024 397 8095. Wij plannen dan de afspraak met u/uw klant in en geven tijdens het bezoek een zo goed mogelijk advies.

 


U vindt alle montagehandleidingen op onze website. Klik op onderstaande knop om direct naar de juiste pagina te gaan.Staat de juiste handleiding er niet tussen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@fakronederland.nl om de juiste handleiding op te vragen.

 


Op elk FAKRO (plat)dakraam zit een productplaatje. Bij het dakraam vindt u deze op de rechterbovenzijde (kozijn) en bij een platdakraam of lichtkoepel vindt u deze aan de binnenzijde van het kozijn. Hierop staat de maat aangegeven, zie afbeelding hieronder. Deze maat heeft u nodig voor het bestellen van de zonwering. De maat van het dakraam correspondeert met de maten van de zonwering.
 

Productplaatje FAKRO (plat)dakraam

a- Type dakraam

b- Afmeting

c- Productie code (niet nodig voor zonwering)

 

 

Bekijk de zonwering adviespagina om te zien welke zonwering bij uw type dakraam past.


Dit verschilt per type dakraam. Als u weet welk type dakraam u heeft en wat de betreffende maat is, dan kunt u op de zonwering adviespagina in het overzicht zien welke typen zonwering geschikt zijn. 

 


Dat is in bijna alle gevallen mogelijk. Stuur ons via info@fakronederland.nl het type dakraam waar het om gaat, met alle productinfo die u kunt vinden op het productplaatje. Dit productplaatje vindt u op de rechterbovenzijde van het dakraam (kozijn). 

Wij informeren u daarna over de mogelijkheden voor zonwering.
 


FAKRO zonwering is voor vrijwel elke maat FAKRO dakraam leverbaar. Stuur een e-mail naar offerte@fakronderland.nl met vermelding van uw type dakraam en maat, te vinden op het productplaatje, en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.
 


FAKRO zonwering is uitsluitend geschikt voor plaatsing op FAKRO dakramen. Bekijk het ruime assortiment op onze zonwering pagina.
 


Voor badkamers adviseren wij om jaloezie raamdecoratie te nemen. Dit is gemaakt van aluminium en is bestand tegen langdurige vochtinwerking. Bekijk hier de verschillende opties.
 

 

Vragen over gootstukken


Dan verwijzen wij u graag naar het uitgebreide FAKRO dealernetwerk. Er zitten verkooppunten door heel Nederland. Er is een altijd een dealer in de buurt die FAKRO gootstukken verkoopt. Klik op onderstaande knop om een verkooppunt te vinden. 

 


U vindt de montagehandleidingen voor het monteren van een FAKRO gootstuk op de specifieke gootstukkenpagina's. Kies het gootstuk dat u wilt monteren en download op de betreffende productpagina de montagehandleiding.


 


Ja, deze zijn beschikbaar. U vindt de video's op ons YouTubekanaal FAKRO Nederland. Klik op onderstaande knop om rechtstreeks naar de montagevideo's van de FAKRO te gaan.


 


Het toepassen van het juiste type gootstuk voor een FAKRO dakraam is van groot belang. Het verzorgt namelijk de aansluiting met de dakbedekking. Elke dakbedekking is anders en dus heeft FAKRO ook voor elk type dakbedekking een geschikt gootstuk. Op de productpagina van de gootstukken kunt u zien welk gootstuk het beste aansluit bij welk type dakbedekking.

 


FAKRO dakramen kunnen gemakkelijk met elkaar gekoppeld worden door het gebruik van koppelgootstukken. Om de juiste gootstukken te krijgen, vermeld u bij de bestelling het volgende:

 • het type dakbedekking,
 • de manier van koppelen, 
 • en de gewenste koppelafstand.

Wij zorgen er dan voor dat de juiste gootstukken geleverd worden.
 


Dit is niet nodig. Een koppelgootstuk is een standaard gootstuk met aangepaste boven-, onder- en/of zijdelen om zo aan andere koppelgootstukken te kunnen koppelen.

 

 

Vragen over FAKRO zoldertrappen


Dan verwijzen wij u graag naar het uitgebreide FAKRO dealernetwerk. Er zitten verkooppunten door heel Nederland. Er is een altijd een dealer in de buurt die FAKRO gootstukken verkoopt. Klik op onderstaande knop om een verkooppunt te vinden. 

 


Vul hiervoor het afspraakformulier in op onze website of neem contact met ons op via 024 397 8095. Wij plannen dan de afspraak met u/uw klant in en geven u tijdens het bezoek een zo goed mogelijk advies.

 


FAKRO heeft een eigen montagedienst, bestaande uit FAKRO specialisten die getraind zijn in het monteren van FAKRO producten. Bezoek de speciale website hiervoor.

 


U vindt de montagehandleidingen voor het monteren van een FAKRO zoldertrap op de specifieke zoldertrappagina. Kies de zoldertrap die u wilt monteren en download op de betreffende productpagina de montagehandleiding.


 


Ja, deze zijn beschikbaar. U vindt de video's op ons YouTubekanaal FAKRO Nederland. Klik op onderstaande knop om rechtstreeks naar de montagevideo's van de FAKRO te gaan.


 


Ja, dat is in een aantal gevallen mogelijk. Onze LWS en LWK zoldertrappen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden via offerte@fakronederland.nl.
 


Ja, dat is mogelijk wanneer het om een FAKRO product gaat. Losse onderdelen van FAKRO zoldertrappen zijn uitsluitend te bestellen voor een bestaande FAKRO zoldertrap. Geef hiervoor het type zoldertrap, die u vindt op het productplaatje op de trap, aan ons door bij het plaatsen van uw bestelling.
 


De FAKRO zoldertrappen LWS en LWK zijn leverbaar tot een minimale plafondhoogte van 200 cm. Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie via offerte@fakronederland.nl.
 


Wanneer een onderdeel van een FAKRO zoldertrap ontbreekt bij de levering, meldt dit dan aan ons binnen 24 uur na ontvangst. Wij zorgen er dan voor dat u het onderdeel zo spoedig mogelijk van ons ontvangt. Neem contact met ons op via 024 397 8095.
 

 

Vragen over FAKRO lichttunnels


Dan verwijzen wij u graag naar het uitgebreide FAKRO dealernetwerk. Er zitten verkooppunten door heel Nederland. Er is een altijd een dealer in de buurt die FAKRO zonwering verkoopt. Klik op onderstaande knop om een verkooppunt te vinden. 

 


FAKRO heeft een eigen montagedienst, bestaande uit FAKRO specialisten die getraind zijn in het monteren van FAKRO producten. Bezoek de speciale website hiervoor.

 


U vindt de montagehandleidingen voor het monteren van een FAKRO lichttunnel op de specifieke productpagina. Kies de lichttunnel die u wilt monteren en download op de betreffende productpagina de montagehandleiding.

 


Dit hangt af van twee factoren: 

 • het type lichttunnel dat u wenst te bestellen;
 • de afstand tussen de buitenkant van het dak en de ruimte waar het plafondarmatuur komt te zitten.

SF_ en SR_ lichttunnels hebben al een geïntegreerd gootstuk specifiek voor een hellend dak. Hiervoor hoeft u alleen nog een extra verlengbuis aan te schaffen (indien gewenst). Als u een SRT of SLT lichttunnel bestelt, is het noodzakelijk dat u nog een gootstuk erbij bestelt en eventueel een extra verlengbuis.
 

 

Vragen over FAKRO platdakproducten


Ja, dat zijn ze. Lichtkoepels worden compleet geleverd, inclusief opstand.
 


Ja, dat zijn ze. Platdakramen worden compleet geleverd, inclusief opstand.
 

 

FAKRO algemeen


Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord van maandag t/m vrijdag. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Showroom
Wilt u onze showroom bezoeken? Dat kan uitsluitend op afspraak op weekdagen van 8.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur. Maak een afspraak en ervaar eigenhandig de FAKRO dakramen en andere daglichtproducten.
 


Vul hiervoor het afspraakformulier in op onze website of neem contact met ons op via 024 397 8095. Wij plannen dan de afspraak met u in en geven u tijdens het bezoek een zo goed mogelijk advies.

 


Vraag brochures/prijslijsten eenvoudig aan via de online bestelpagina of stuur een e-mail naar info@fakronederland.nl.

 


Bent u FAKRO dealer? Dan kunt u gemakkelijk onze producten bestellen via de webshop. Wilt u een bestelling per mail doorgeven? Dat kan ook. Stuur uw bestelling naar verkoop@fakronederland.nl 

 


U kunt een garantiekaart voor uw specifieke product eenvoudig downloaden van onze website. Wilt u een garantiekaart graag per post ontvangen? Vraag hem dan aan via ons contactformulier.

   


 


Wat leuk dat u klant wilt worden van FAKRO. Om klant te worden verzoeken wij u vriendelijk uw NAW-gegevens naar ons te sturen per e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. 

 


Onze vertegenwoordigers komen graag met u in contact. Stuur een e-mail met uw volledige NAW-gegevens naar info@fakronederland.nl en één van onze vertegenwoordigers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 


De kosten van een tijdzending zijn € 19,50 (excl. BTW). 

 


Om deze vraag het beste voor u te kunnen beantwoorden, vragen wij u om contact met ons op te nemen via info@fakronederland.nl of 024 397 8095.

 

FAKRO trainingscentrum


Schrijf u eenvoudig in voor één van de beschikbare trainingen op een beschikbare datum via onderstaande knop. U kunt kosteloos deelnemen aan een FAKRO training. We verwelkomen u graag tijdens een van onze trainingen!

 


Bent u ingeschreven voor een training, dan krijgt u automatisch bericht over de training inclusief informatie over de inhoud, datum en tijd. Mocht een training onverhoopt niet doorgaan, dan brengen wij u hiervan tijdig telefonisch of per e-mail op de hoogte.

 


U vindt een actueel overzicht van de trainingsdata op de inschrijfpagina voor FAKRO trainingen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.