Waarom dakramen van FAKRO?

Waarom FAKRO?

Er bestaan veel verschillende soorten dakramen, te veel eigenlijk om op te noemen. Elk merk en elk type of soort dakraam heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Wat maakt FAKRO dan zo uniek tussen al deze producten? En waarom zou u voor daglichtoplossingen van FAKRO kiezen? Wij geven u graag antwoord op deze vragen. 

 

Waarom FAKRO?

Handgreep altijd onderaan het dakraam

FAKRO dakramen zijn uitgerust met een onderbediening. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijk en comfortabel gebruik van het dakraam. Of het dakraam nu hoger geplaatst wordt of op een standaard hoogte, middels de onderhandgreep kunt u elk FAKRO dakraam gemakkelijk bedienen, en dat is wel zo handig!

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Lichtinval is optimaal

Het ventilatierooster zit standaard verwerkt in de bovenzijde van het kozijn. Hierdoor belemmert het rooster het lichtinval niet en geniet u van een optimale lichtopbrengst van uw FAKRO dakraam. Door dakramen te kiezen met grote hoogtematen, geniet u zelfs nóg meer van natuurlijke daglichtopbrengst én creëert u een gezond leefklimaat in uw huis.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Ventilatie zorgt voor een gezond leefklimaat

Een goede ventilatie van de ruimte zorgt voor een gezond en prettig leefklimaat. Daarom is het van groot belang dat er voldoende ventilatievoorzieningen in uw woning aanwezig zijn. De regelbare ventilatieroosters van FAKRO voorzien hierin. Met ventilatiecapaciteiten oplopend tot 13,2l/s heeft u altijd voldoende ventilatie in uw ruimte.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Veilig leven onder het dak

Om inbraak via het dakraam te voorkomen, heeft FAKRO het innovatieve topSafe systeem in haar dakramen geïntegreerd. Kiest u voor nog meer veiligheid, kies dan voor het FAKRO dakraam voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® met geïntegreerde beveiligingssyteem tegen inbraak en afsluitbare handgreep.

► Lees meer

 

Energiezuinig dakraam - FAKRO

Energiezuinige dakramen

Standaard FAKRO dakramen bezitten sterke isolatie eigenschappen voor een behaaglijk binnenklimaat. Voor extreem sterke isolerende eigenschappen heeft FAKRO de passiefhuis dakramen die isolatiewaarden halen tot 0,58 W/m2K. In de winter voldoende warmte en energiebesparing en in de zomer beschermen ze tegen oververhitting.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Milieubewust ondernemen

Wij zijn verantwoordelijk voor ons milieu. Wij houden in ons productieproces dan ook rekening met de natuur. Hout uit verantwoord beheerde bossen, een natuurlijk productieproces, duurzame producten en een rationeel afvalbeheer. Nagenoeg het gehele houten FAKRO dakramen assortiment bezit het FSC®-keurmerk. 

► Lees meer

 

Garantie FAKRO

Garantie

Onze service houdt niet op als het product verkocht is. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en om dit te onderstrepen geven wij langdurige fabrieksgaranties op onze producten. Standaard 10 jaar op onze dakramen, platdakramen, lichtkoepels en installatieproducten en ruim 20 jaar op onderdelen van dakramen, beglazing en raambeslag.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Innovatieve oplossingen

Hout leeft en heeft om de zoveel jaar onderhoud nodig. FAKRO's kunststof dakramen zijn nagenoeg onderhoudsarm en volledig van PVC gefabriceerd met stalen verstevigingselementen. Ideaal dus voor gebruik in vochtige ruimten zoals een keuken, washok of badkamer.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Maatwerkoplossingen

Elk huis is uniek en elke bewoner heeft zijn of haar eigen wensen. Wij denken hier graag over mee. Of het nu gaat om afwijkende maten, kleuren, beglazing of samenstelling van producteigenschappen. Voor elke vraag bedenken wij graag een passende oplossing, samen met u. Bekijk wat wij op maat kunnen leveren.

► Lees meer

 

Waarom FAKRO?

Snelle montage

FAKRO dakramen monteert u snel en gemakkelijk met behulp van de bijgeleverde montagebeugels.

► Lees meer