Dakraam - PV aansluiting

Esthetische dakraamintegratie in PV-panelen

Combineer energiebesparende oplossingen met een gezond binnenklimaat en comfort in daglicht. Integreer makkelijk een FAKRO dakraam in uw gekozen PV-systeem. Wij hebben aansluitingen ontwikkeld die een naadloze verbinding met bekende PV-systemen mogelijk maken. Bepaal zelf op welke plek u FAKRO dakramen toepast in de PV-combinatie.

 

FAKRO dakraamsysteem voor integratie met pv-panelen
 

 

Voordelen

  • Naadloze aansluiting op het totale systeem in het dak.
  • Makkelijke integratie.
  • Modulaire opbouw.
  • Optimale thermische isolatie.
  • Toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten.
  • Geschikt voor indak PV-systemen.
     

Nieuwbouw en renovatie

Het FAKRO dakraamsysteem voor PV-systemen is toepasbaar in nieuwbouw- en in renovatieprojecten. De afmetingen van het systeem zijn aangepast aan de gangbare maten van PV-panelen. Zo sluit het naadloos aan op het totale systeem in uw dak. Ook voor uw speciale wensen hebben wij en oplossing op maat.
 

 

PV-integratie oplossing

Optimale integratie dakraam en PV
Als het al ontworpen of nog te ontwerpen PV-systeem is gekozen, gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt een dakraam inclusief gootstukken die perfect aansluiten op uw PV-dak. De oplossing kan eenvoudig gemonteerd worden. Hier begeleiden onze adviseurs u graag bij. Hieronder leest u hoe u tot uw gewenste PV-integratie komt.

 

Kies een FAKRO dakraam

FAKRO kent een breed assortiment dakramen. U kunt zelf een keuze maken uit dit assortiment of met één van onze adviseurs samen een keuze maken voor de beste oplossing.

 

Kies het gewenste PV-systeem

Dakraam-integratie in 3 stappenMaak, in de ontwerpfase van het dak, een keuze welk indak PV-systeem u wilt toepassen. Wilt u advies over welk systeem het beste bij uw wensen past, dan helpen wij u hier graag bij.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over FAKRO's dakraamsysteem voor integratie met PV-panelen? Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Downloads

 hier de brochure met informatie over esthetische dakraamintegratie in PV-panelen.

 

Foto's