PV panelen in dak - oplossing met dakramen

Het gemak van dakraamintegratie in pv-daken

Gezond binnenklimaat met pv panelenSteeds meer gebouwen in Nederland krijgen een pv-dak. Met FAKRO combineer je eenvoudig energiebesparende oplossingen op het dak met een gezond binnenklimaat onder het dak. Dankzij een speciaal gootstuk zijn FAKRO dakramen eenvoudig te integreren in elk type pv-dak. Dit gootstuk zorgt voor een naadloze en waterdichte verbinding tussen pv-systemen en FAKRO dakramen. Hierdoor is het mogelijk om op elke gewenste plek een dakraam toe te passen. De oplossing is makkelijk te integreren in nieuwbouw of in een bestaande situatie. Zowel voor als na de installatie.
 

Belangrijkste eigenschappen

 • Naadloze aansluiting
  Ervaar een naadloze en waterdichte aansluiting op bekende PV-systemen. Elk willekeurig PV-paneel is te vervangen door een dakraam.
   
 • Makkelijke integratie
  Het systeem is makkelijk te integreren in een bestaande situatie, zowel voor als na de installatie. Het is geschikt voor standaard dakraammaten.
   
 • Thermische isolatie
  Het Thermo gootstuk zorgt voor optimale thermische isolatie, wat het uitermate geschikt maakt voor passiefhuizen.
   
 • Solar buitenzonwering
  Houd de warmte buiten met buitenzonwering. FAKRO dakramen kennen een compleet assortiment buitenzonweringen, waaronder zongestuurde screens en rolluiken.
   
 • Modulaire opbouw
  Ons systeem maakt het mogelijk om een PV-oplossing voor elk dak samen te stellen. Het systeem is modulair op te bouwen, waardoor je een dakraam op elke gewenste plek in het dak toe kunt passen.

 

Nieuwbouw en renovatie

PV panelen in dak met FAKRO dakramen

De FAKRO PV-oplossing is toepasbaar in nieuwbouw- en in renovatieprojecten. De afmetingen van het systeem zijn aangepast aan de gangbare maten van PV-panelen. Zo sluit het naadloos aan op het totale systeem in het dak. Ook voor speciale wensen hebben wij een oplossing op maat.

 

Beschikbare systemen

PV-panelen van GSE met FAKRO dakramen in dak

GSE

Ons dakraamsysteem voor integratie met PV-panelen zorgt voor een naadloze aansluiting van FAKRO dakramen met GSE-systeem.
 

PV-panelen van SCX Solar met FAKRO dakramen in dak

SCX Solar

Ons dakraamsysteem voor integratie met PV-panelen zorgt voor een naadloze aansluiting van FAKRO dakramen met SCX Solar systeem.
 

PV-panelen van Klimaatgarant Solar met FAKRO dakramen in dak

Klimaatgarant Solar

Ons dakraamsysteem voor integratie met PV-panelen zorgt voor een naadloze aansluiting van FAKRO dakramen met Klimaatgarant Solar systeem.


Nog meer systemen...
FAKRO heeft ook een aansluiting ontwikkeld voor andere pv-systemen, zoals voor Homij, EmergoPV, PRIME, Easyroof IRFTS, Robisol, Solinso en Emergo Navitect II. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Neem contact met ons op

Meer weten over FAKRO's dakraamsysteem voor integratie met PV-panelen? Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.