Ontdek alles over FAKRO dakramen in de FAKRO vlog

  

FAKRO vlog

Vlog #12: Kerstwensen van FAKRO Nederland

We kunnen wel zeggen dat 2020 een bewogen jaar was! Een jaar van onder andere de 1,5 meter samenleving en van thuiswerken. Ook bij FAKRO werd er volop thuisgewerkt en onze collega’s hebben nog een speciale kerstboodschap voor jullie. De boodschap kunt u bekijken in onze laatste vlog van dit jaar!

 

Vlog #11: Verbouwen met 't mooiste licht

Inspiratie voor het verbouwen. Veel mensen werken thuis en hebben nu meer tijd voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld verbouwen. Dat geldt ook voor onze collega Kashia. Benieuwd wat zij thuis aan het verbouwen zijn? Bekijk dan deze vlog.

 

Vlog #10: FAKRO 25 jaar in Nederland

FAKRO is 25 jaar in Nederland! Voor dit mooie jubileum vlogen we met het hele FAKRO team naar Polen. Bekijk snel deze vlog en wie weet ziet u wel uw toekomstige dakraam voorbij komen.

 

Vlog #9: fijne feestdagen!

Het is weer bijna Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar. In deze vlog sluiten we het jaar samen met u af. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Vlog #8: onze duurzame ambities

Wat doet FAKRO aan duurzaamheid? Tijdens de maand oktober vieren we de Dag van de Duurzaamheid en dat is een mooi moment om in de achtste vlog wat meer te vertellen over wat onze duurzame ambities zijn en hoe wij actief bijdragen aan een betere wereld.

 

 

Vlog #7: unieke dakkapel bij vt wonen&design beurs 2019

Tijdens de vt wonen&design beurs 2019, dé beurs waar je alle wooninformatie onder één dak vindt, kan je dit jaar FAKRO in een unieke dakkapel van Luxbox bewonderen. Haal nog meer van 't mooiste licht in huis en creëer nog meer ruimte in bijvoorbeeld de zolderkamer. Bekijk deze vlog en laat Kashia je meer vertellen over de mogelijkheden.
 

 

 

Vlog #6: 't mooiste licht via het platte dak

Kashia laat je in deze vlog zien hoe je 't mooiste licht binnenhaalt via het platte dak. Ze vertelt over de diverse platdakproducten uit het FAKRO assortiment die je kunt bekijken in onze showroom. Bekijk de vlog tot aan het eind, want daar...
 

 

 

Vlog #5: weer de zon in de zomer

Tijdens de warme zomerdagen wil je soms graag de zon weren. FAKRO heeft hiervoor veel keuze uit diverse zonwering en raamdecoratie. Bekijk snel deze vlog voor tips en ideeën om de warmte te weren en zonlicht even buiten te houden. Kashia vertelt je er alles over.

 

 

Vlog #4: de voordelen van het balkondakraam

Een uniek FAKRO dakraam met de mogelijkheid om omgezet te worden naar balkon. Bekijk snel deze vlog en leer alles over dit unieke balkondakraam en de voordelen ervan. Hoe haal je hiermee 't mooiste licht binnen in de woonruimte. Laat Kashia je er meer over vertellen.

 

Vlog #3: de voordelen van het tuimeldakraam

Een van de populaire dakramen van FAKRO: het tuimeldakraam. Bekijk de vlog en leer alles over drie unieke eigenschappen en hoe je 't mooiste licht met dit dakraam naar binnen kunt halen. Kashia vertelt je meer over deze mooie daglichtoplossing.

 

Vlog #2: FAKRO op Bouwbeurs 2019

FAKRO staat op de Bouwbeurs 2019! Ontdek de stand en alle FAKRO producten die we tijdens deze week laten zien aan het grote publiek. Kashia geeft je een korte rondleiding en vertelt je meer over de producten.

 

Vlog #1: Wie is FAKRO?

Ontdek wie FAKRO is. Leer een aantal medewerkers kennen en bekijk de diverse producten die in deze eerste vlog van FAKRO voorbij komt. Kashia vertelt u graag meer over wat FAKRO allemaal te bieden heeft.