FAKRO service voor dakramen, zonwering en meer

Garanties

Onze service houdt niet op als het product verkocht is. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en om dit aan u te bewijzen, geven wij langdurige fabrieksgaranties op onze producten. Vraag naar onze volledige garantievoorwaarden. Wij sturen ze u graag toe.
 

FAKRO garantie op hagelschade op ruiten - levenslang Levenslange garantie op hagelschade op ruiten
10 + 10 jaar garantie - FAKRO dakramen Beglazingen*, raambeslag (scharnieren*)
FAKRO garantie op dakramen, gootstukken, lichtkoepels en platdakramen - 10 jaar Dakramen en gootstukken, lichtkoepels en platdakramen
FAKRO garantie op lichttunnels - 7 jaar Lichttunnels
FAKRO garantie op zonnecollectoren, uitzetdakramen, dakfolies, roofafvoerramen - 5 jaar Uitzetdakramen, dakfolies en rookafvoerramen
FAKRO garantie zoldertrappen en knieschotdeuren - 3 jaar Zoldertrappen en knieschotdeuren
FAKRO garantie op binnen-, buitenzonweringen, bedieningssystemen - 2 jaar Binnen- en buitenzonweringen, (elektrische) bedieningssystemen, montagetoebehoren en trap toebehoren

De hierboven vermelde garantietermijnen zijn van toepassing op producten die zijn aangeschaft in het jaar 2000 of daarna. Om gebruik te maken van de garantie is het van belang dat u de betreffende garantiekaart, inclusief aankoopfactuur, toestuurt. Voor de garantiekaarten kunt u hieronder een keuze maken.

* Om in aanmerking te komen voor 10 jaar extra garantie (bovenop de standaard 10 jaar garantie) is het noodzakelijk dat er een aanvraagformulier ingevuld wordt door uw klant (particuliere klant). Bekijk hieronder het aanvraagformulier. De garantie op beglazing geldt voor FAKRO dakramen gekocht na 01.01.2005. De garantie op scharnieren geldt voor FAKRO tuimeldakramen gekocht na 01.07.2011 met uitzondering van dakraamtypen FTT, FD_ en FY_. 

Kies uw garantiekaart

 

 

Uw producttype

Dakramen

Ieder dakraam heeft een productplaatje ter identificatie. Het productplaatje vindt u aan de rechter bovenzijde van de raamvleugel en bevat informatie over het producttype, de maat en de productie van het dakraam. 

FAKRO productplaatje dakramen

 

a- Dakraam type

b- Afmeting

c- Productie code

 

 

 

Zoldertrappen

U vindt het productplaatje van de zoldertrappen aan de korte kant van de box, hierop staat informatie over het type trap, de afmeting, de productiegegevens en bij type LWF de brandwerendheidsklasse. 
 

FAKRO productplaatje met afmeting en type - zoldertrappen

a - Type zoldertrap
b - Afmeting
c - Productiecode

 

FAKRO productplaatje zoldertrappen  

 

Brandwerende zoldertrappen 

FAKRO productplaatje met afmeting en type - LWF zoldertrappen a - Type zoldertrap
b - Afmeting
c - Productiecode
d - Brandwerendheidsklasse
e - Binnenwerkse maat