Bezoek de FAKRO showroom voor advies over dakramen, platdakproducten, zonwering en meer.

Showroom

Wilt u de FAKRO producten eigenhandig ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom in Groesbeek. Een bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en onze producten te laten zien.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag    9.00 - 17.00 uur (alleen op afspraak)

Vul onderstaand formulier in of bel ons voor een afspraak.

 

Maak een afspraak

 

Advies op maat

Ieder persoon heeft zijn of haar eigen woonwensen, of het nu gaat om veel natuurlijk daglicht of een aparte constructie van het dak. Wij voorzien uw klant graag van deskundig advies en helpen bij het maken van een passende keuze. Stuur uw klant naar onze showroom en laat ze hun woonwensen voorleggen aan onze adviseurs. Zij helpen bij de realisatie van een ideale woonsituatie.
 

Inspiratie

Ervaar wat de toegevoegde waarde is van een daglichtoplossing. Wij inspireren u en uw klant door onze ruime keuze in daglichtoplossingen. Voor elke woonwens bieden wij een passende oplossing. Beleef het in onze showroom. Van het gemak van de onderhandgreep, tot de ruime lichtinval van onze hoge dakramen, de FAKRO showroom toont elke producteigenschap die een daglichtoplossing kan bieden!
 

Welke producten vindt u in onze showroom?

In onze ruime showroom vindt u een groot deel van het FAKRO assortiment. Denk hierbij aan dakramen, zonweringen, lichtkoepels, platdakramen, bedieningssystemen, installatieproducten, dakkapel en zoldertrappen.
 

Adresgegevens

Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, uitsluitend op afspraak.

FAKRO Nederland
De Ren 34
6562 JK Groesbeek
024 397 8095