FAKRO professionals

’t Mooiste licht creëer je samen met FAKRO

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit. We bieden een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Ingenieus ontworpen dakramen, platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten. Maar we zijn veel meer dan alleen een toonaangevende fabrikant. We zijn de professionele, meedenkende partner van architecten, woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, montagebedrijven en natuurlijk van onze FAKRO dealers. Samen creëren we ‘t mooiste licht. Met de nadruk op samen.
 

Partnerships: professionals onder elkaar

Onze professionals staan altijd voor u klaar en denken in elke projectfase graag met u mee. Of het nu om duurzame nieuwbouw of om de renovatie en verduurzaming van bestaande woningen en gebouwen gaat. We stellen daarbij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring beschikbaar. Bovendien bieden we optimaal montagegemak en kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening, handige tools en slimme serviceconcepten. Die maken uw werk een stuk eenvoudiger en leveren tijd- en kostenbesparing op. Bij FAKRO geloven we in de kracht van partnerships. We zijn tenslotte professionals onder elkaar. Samen creëren we keer op keer de mooiste en beste daglichtoplossingen. 

 

FAKRO professionals - architecten

Architecten


 Technische tekeningen
 Productconfigurator
 Duurzaamheid
 

Meer informatie 

FAKRO professionals - woningcorporaties

Woningcorporaties


 FAKRO life cycle service
 Meerjarig onderhoudsadvies
Samenwerking en maatwerk
 

Meer informatie 

FAKRO professionals - montagebedrijven

Montagebedrijven


Trainingen
 Montagehandleidingen
Montagevideo's
 

Meer informatie 

 

FAKRO professionals - dealers

Dealers


Online shop
 Verkooptrainingen
 Prijslijsten en brochures

Meer informatie 

FAKRO professionals - aannemers

Aannemers


Projectondersteuning
 FAKRO - de bewuste keuze
 Brochures

Meer informatie 

FAKRO productinformatie

Productinformatie


Prijslijsten en brochures
 Gebruiksaanwijzingen
 Montagehandleidingen

Meer informatie 

 

Comfortabele, veilige daglichtoplossingen

De dakramen van FAKRO zijn elegant en sfeervol van binnen en robuust van buiten. Bestand tegen storm, wind, sneeuw, hagel en regen. Met FAKRO laat u alleen ’t mooiste licht binnen en houdt u alle andere weersinvloeden buiten. We bieden daglichtoplossingen in vele soorten en maten en met uitgebreide mogelijkheden voor optimaal bedieningsgemak. FAKRO dakramen zorgen bovendien voor het allerbeste comfort: warmte in de winter, ventilatie en koeling in de zomer. 
 

Duurzame materialen en productie

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en willen bijdragen aan de verduurzaming van onze maatschappij en van de gebouwde omgeving in het bijzonder. FAKRO dakramen zijn daarom gemaakt van de beste, meest duurzame materialen die bovendien optimaal recyclebaar zijn. Voorzien van topkwaliteit glas en meervoudige kierdichting. Ze zijn daardoor geschikt om aan de allerhoogste eisen voor energiezuinig bouwen te voldoen. Daarnaast streven we naar zo duurzaam mogelijk productieprocessen. We beperken productieafval tot een minimum, richten ons op een steeds duurzamere energiehuishouding en streven naar zoveel mogelijk hergebruik. Houtafval uit onze productieprocessen wordt bijvoorbeeld ingezet voor de duurzame verwarming van alle gebouwen op onze eigen productielocatie.
 

Certificaten en keurmerken

FAKRO beschikt op het gebied van productieprocessen, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid over alle benodigde certificaten en keurmerken.
 

Hoge garanties, minder onderhoud en lagere kosten

We zijn overtuigd van de kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en lange levensduur van alle FAKRO daglichtoplossingen. Daarmee blijven de kosten beheersbaar gedurende de totale levensduur. Het stelt ons in staat de hoogste garanties te bieden. 
 

Een innovatieve koploper

Bij FAKRO zijn we continu bezig met innovatie. Dagelijks werken ruim zeventig ingenieurs op onze state-of-the-art R&D-afdeling aan nog verdere verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe daglichtoplossingen. Het heeft ons een aansprekende reeks patenten opgeleverd en maakt FAKRO tot een van de meest innovatieve bedrijven in de dakramenbranche.