FAKRO professionals

’t Mooiste licht creëer je samen met FAKRO

Al ruim 30 jaar levert FAKRO dakramen waarmee je het mooiste licht in huis haalt. We bieden een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Ingenieus ontworpen dakramen, platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten. Maar we zijn veel meer dan alleen een toonaangevende fabrikant. We zijn de professionele, meedenkende partner van architecten, woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, montagebedrijven en natuurlijk van onze FAKRO dealers. Samen creëren we ‘t mooiste licht. Met de nadruk op samen.

Partnerships: professionals onder elkaar

Onze professionals staan altijd voor je klaar en denken in elke projectfase graag met je mee. Of het nu om nieuwbouw of om de renovatie en verduurzaming van bestaande woningen en gebouwen gaat. We stellen daarbij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring beschikbaar. Bovendien bieden we optimaal montagegemak en kun je rekenen op betrouwbare dienstverlening, handige tools en slimme serviceconcepten. Die maken jouw werk een stuk eenvoudiger en leveren tijd- en kostenbesparing op. Bij FAKRO geloven we in de kracht van partnerships. We zijn tenslotte professionals onder elkaar. Samen creëren we keer op keer de mooiste en beste daglichtoplossingen. 

 

FAKRO professionals - architecten

Architecten


 Technische tekeningen
 Productconfigurator
 Duurzaamheid
 

Meer informatie 

FAKRO professionals - woningcorporaties

Woningcorporaties


 FAKRO life cycle service
 Meerjarig onderhoudsadvies
Samenwerking en maatwerk
 

Meer informatie 

FAKRO professionals - montagebedrijven

Montagebedrijven


Trainingen
 Montagehandleidingen
Montagevideo's
 

Meer informatie 

 

FAKRO professionals - dealers

Dealers


Online shop
 Verkooptrainingen
 Prijslijsten en brochures

Meer informatie 

FAKRO professionals - aannemers

Aannemers


Projectondersteuning
 FAKRO - de bewuste keuze
 Brochures

Meer informatie 

FAKRO productinformatie

Productinformatie


Prijslijsten en brochures
 Gebruiksaanwijzingen
 Montagehandleidingen

Meer informatie 

 

Comfortabel in ieder seizoen

De dakramen van FAKRO zijn elegant en sfeervol van binnen en robuust van buiten. Bestand tegen storm, wind, sneeuw, hagel en regen. Zo geniet je binnen alleen van ’t mooiste licht en word je beschermd tegen alle weersinvloeden van buiten. Hiervoor heb je een ruime keuze aan producten in vele soorten en maten allemaal uitstekend geïsoleerd en eenvoudig te bedienen. FAKRO dakramen zorgen voor het allerbeste comfort in ieder seizoen: warmte of juist verkoeling wanneer je dat nodig hebt en altijd optimale ventilatie.

Duurzame materialen en productie

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam zijn binnen ons bedrijf geen loze termen. Ze liggen aan de basis van iedere stap die we zetten. Van ontwerp naar materialen en productie tot het transport. Denk maar aan een energiezuinig en geavanceerd machinepark met minimale productieafval. Waar houtafval bijvoorbeeld weer wordt ingezet voor de verwarming van alle gebouwen op onze eigen productielocatie. En we gebruiken alleen maar de meest duurzame materialen die bovendien optimaal recyclebaar zijn. Onze producten zorgen op hun beurt naast veel daglicht ook voor uitstekende isolatie en ventilatie. En dat draagt weer bij aan de strenge eisen voor energiezuinig bouwen. Hiermee verkleinen wij stap voor stap onze ecologische voetafdruk in de maatschappij in het algemeen en de bouwwereld in het bijzonder.

Certificaten en keurmerken

FAKRO beschikt op het gebied van productieprocessen, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid over alle benodigde certificaten en keurmerken.
 

Hoge garanties, minder onderhoud en lagere kosten

De constante kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid van alle FAKRO producten zorgen ervoor dat zij lang meegaan. En dat gedurende de totale levensduur de kosten beheersbaar blijven. Dat maakt onze jarenlange garanties mogelijk.

Een innovatieve koploper

Bij FAKRO zijn we continu bezig met innovatie. Dagelijks werken ruim zeventig ingenieurs op onze state-of-the-art R&D-afdeling aan nog verdere verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe daglichtoplossingen. Het heeft ons een aansprekende reeks patenten opgeleverd en maakt FAKRO tot een van de meest innovatieve bedrijven in de dakramenbranche.