FAKRO Life Cycle Service

Kies samen met FAKRO de weg naar duurzame dakraamrenovatieFAKRO Life Cycle Service | Duurzame & projectmatige dakraamrenovatie

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit: met FAKRO creëer je ‘t mooiste licht in huis. FAKRO wil samen met de koplopers onder de Nederlandse woningcorporaties als eerste de weg inslaan naar duurzame dakraamrenovatie en ontwikkelde hiervoor FAKRO Life Cycle Service. Hiermee creëren we ‘t mooiste licht van vandaag én morgen.

 

FAKRO Life Cycle Service

FAKRO Life Cycle Service is dé totaaloplossing voor duurzame, projectmatige vervanging van minimaal 50 dakramen. Gericht op de verduurzaming van bestaande woningen, maar ook geschikt voor de bouw van nieuwe, duurzame woningen. Voor ambitieuze woningcorporaties die bij het kiezen voor circulaire bouw net als FAKRO niet afwachten maar aanpakken. Bij deze service ontzorgt FAKRO u van A tot Z op het gebied van duurzame dakraamrenovatie. 
 

Zorgvuldige voorbereiding en uitvoering

Met de FAKRO Life Cycle Service ontzorgt FAKRO u op het gebied van duurzame dakraamrenovatie. FAKRO neemt de volledige regie en verantwoordelijkheid tijdens het totale proces en is uw enige aanspreekpunt. Maakt de dakraamrenovatie onderdeel uit van een groter project, dan zorgen wij voor afstemming met de andere onderhoudspartijen. Uiteraard ontvangt u vooraf op basis van uw wensen een allesomvattende offerte. Met een efficiënte, klantvriendelijke en schone werkwijze beperken we bovendien de overlast voor uw huurders tot een minimum. FAKRO zorgt onder andere voor: 

 

FAKRO Life Cycle Service planning en levering1. Planning
& levering


Na een uitgebreide opname op uw project en een zorgvuldige werkvoorbereiding ontwikkelt FAKRO een gedetailleerde planning op basis van uw wensen en wordt de levering van nieuwe dakramen met u afgestemd.
 

FAKRO Life Cycle Service demontage oude dakramen2. Demontage oude
dakramen


FAKRO verzorgt vakkundig de demontage van oude dakramen en zorgt voor de afvoer van alle materialen, zodat deze later optimaal gerecycled kunnen worden.


 

FAKRO Life Cycle Service montage nieuwe dakramen3. Montage nieuwe FAKRO dakramen


FAKRO draagt zorg voor een professionele en gecertificeerde montage van nieuwe FAKRO dakramen. Unieke productgegevens - waaronder specificaties, montagedatum en het onderhoudsschema - zijn eenvoudig te raadplegen.

FAKRO Life Cycle Service recycling oude dakramen4. Recycling oude
dakramen


FAKRO zorgt voor gecertificeerde recycling van de afgevoerde, oude dakramen. U ontvangt ter verantwoording hiervan een officieel recyclingdossier. De hierin vermelde gegevens kunt u ook gebruiken voor uw eigen duurzaamheidsrapportages.

FAKRO Life Cycle Service ouderhoud nieuwe dakramen5. Onderhoud nieuwe
FAKRO dakramen


Op basis van de levensduur van 30 jaar stelt FAKRO een meerjarenonderhoudsplan voor u op. FAKRO biedt u daarbij de mogelijkheid het dakraamonderhoud volgens dit plan op professionele wijze uit te voeren.

FAKRO Life Cycle Service garanties van FAKRO6. De unieke garanties van FAKRO


10 jaar algemene fabrieksgarantie, 20 jaar garantie op beglazing en scharnieren*, levenslange garantie bij hagelschade, 2 jaar garantie op zonwering en 25 jaar gegarandeerde levering van onderdelen.

* m.u.v. dakraamtypes FTT, FD_ en FY_ 

Ervaren specialisten, betrouwbare partners

Bij circulair bouwen is ketensamenwerking cruciaal. Om u optimaal van dienst te zijn werken werken we samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van gespecialiseerde bedrijven die vakkundig de montage en demontage van onze dakramen verzorgen. Op het gebied van voorraadbeheer, logistiek, levering, inname van gedemonteerde materialen én de recycling ervan hebben we vaste partnerships met o.a. Remondis Nederland Afval & Recycling.

 


Remondis Nederland

 

 

 

 

Ga samen met FAKRO de uitdaging aan

We zijn op zoek naar woningcorporaties die geloven in de maatschappelijke kracht en de financiële waarde van innovatief
denken en circulair bouwen. Met hen gaan we graag een duurzaam partnership aan en gaan we samen stap voor stap op weg naar steeds meer dakraamrecycling in Nederland. Durft u de uitdaging aan? Neem contact met ons op. 

 

Neem contact op

FAKRO Life Cycle Service | Duurzame & projectmatige dakraamrenovatieBart Peters
bart@fakronederland.nl
024 3978095

 

 

 

Downloads

FAKRO Life Cycle Service
FAKRO | Minder onderhoud, lagere kosten
FAKRO | Certificaten, keurmerken en garanties
REMONDIS | Duurzame recycling bouwafval