Samenwerken met FAKRO Nederland

Samenwerking

Geschoold personeel en kwalitatief hoogwaardige producten staan garant voor de totaalservice die u van FAKRO mag verwachten. Bij elk stadium van een opdracht kunnen we u ondersteunen.

 

Professioneel advies

FAKRO - berekening professioneel advies dakramenDe aankoop van een duurzaam product is een weloverwogen keuze. FAKRO helpt bij het maken van de keuze voor het juiste duurzame product uit het complete assortiment. Het keuzetraject bevat een drietal diensten:

  • Projectanalyse
  • Passende offerte
  • Levering en montage     
     

Correcte planning

Hulp bij planning - FAKROMet een nauwkeurige planning bereiken we samen een snel en efficiënt resultaat, dat is waar we voor staan en wat we belangrijk vinden. Daarbij geven wij voorlichting en brengen wij u in contact met getrainde FAKRO Specialisten in uw regio. 

 

 

Duurzame garantie

Productieproces - FAKRO dakramen en andere duurzame productenOnze producten staan garant voor een lange levensduur. FAKRO biedt klanten uitgebreide garanties inclusief levenslange garantie tegen hagelschade, 20 jaar garantie op ruiten en 10 jaar garantie op dakramen en montage. U heeft geen onderdelen op voorraad nodig en een eventuele vervanging is gedekt door ons garantiepakket.
 

 

Dichtbij de klant

FAKRO adviesWij vinden het belangrijk om in nauw contact te staan met onze klanten. Zo kunnen we makkelijk en snel anticiperen op mogelijke vraagstukken of onvoorziene situaties.