Samenwerken met FAKRO Nederland

Samenwerking

We beseffen dat voor woningcorporaties het waardebehoud van bestaande woningen en het bouwen van nieuwe woningen een grotere uitdaging is dan ooit. Bouwen, renoveren en onderhouden moet duurzaam, energie-efficiënt en circulair. Het moet allemaal passen in uw meerjarenplannen en beschikbare budget. Bovendien is de vraag hoe u de kosten beheersbaar en de huren betaalbaar houdt. Wij zijn dé partner voor woningcorporaties die op zoek zijn naar innovatieve, duurzame daglichtoplossingen en de combinatie van kwaliteit, minimaal onderhoud en kostenbeheer. Bovendien willen we met de koplopers en aanpakkers onder de woningcorporaties als eerste de weg inslaan naar duurzame dakraamrenovatie. Zo creëren we samen ‘t mooiste licht van vandaag én morgen.
 

Professionele partner in uw project

FAKRO is meer dan alleen een toonaangevende fabrikant van innovatieve daglichtoplossingen. We zijn uw professionele, meedenkende partner in alle fasen van uw nieuwbouw- of renovatietraject. We staan u terzijde van projectanalyse, advisering, offerte, levering en montage tot en met advisering en ondersteuning bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.
 

Optimaal onderhoudsgemak, minimale kosten

De kosten van een dakraam reiken verder dan de aanschaf en montage. Onderhoudskosten bepalen uw uiteindelijke total cost of ownership. FAKRO dakramen zijn daarom uiterst onderhoudsvriendelijk, waardoor uw totale kosten laag blijven gedurende de complete levensduur. 

  • De beste laklaag
    Standaard houten FAKRO dakramen zijn vacuüm geïmpregneerd en voorzien van drie lagen polyurethaan. Dankzij deze hoogwaardige laktechniek gaan deze ramen bij normaal gebruik een dakraam-leven-lang mee zonder lakonderhoud. Ook bij de kunststof FAKRO dakramen behoren schilderbeurten tot het verleden. Deze worden standaard gefabriceerd uit gerecycled PVC, waardoor de natuur minder belast wordt.
  • Onderhoudsarm openingsmechanisme
    FAKRO dakramen zijn standaard voorzien van een slim openingsmechanisme met een minimum aan onderdelen. Daarmee wordt slijtage voorkomen en tijd bespaard op onderhoud: een smeerbeurt duurt 10 minuten korter dan gebruikelijk. 
  • Onderhoudsarm ventilatierooster
    FAKRO dakramen staan bekend om de handgreep aan de onderzijde. Een slimme oplossing die zorgt voor meer dan alleen bedieningsgemak. Er is geen sprake van een ingewikkelde constructie die het bedieningsmechanisme met het ventilatierooster combineert. Veel voorkomende problemen zoals beschadigd schuim of verstopte insectenfilters komen daarom niet voor. Dat scheelt 45 minuten tijdens een onderhoudsbeurt.

Kiest u voor een daglichtoplossing van FAKRO, dan bespaart u altijd op uw onderhoudskosten.
 

Hoge garanties

We zijn overtuigd van de kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en lange levensduur van alle FAKRO daglichtoplossingen. Daarmee blijven de kosten beheersbaar gedurende de totale levensduur. Het stelt ons in staat de hoogste garanties te bieden.

 

Advies bij meerjarenonderhoud

Met onze jarenlange ervaring weten we welk onderhoud nodig is om de conditie en de prestaties van onze dakramen optimaal te houden. We adviseren u graag bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, inclusief een tijds- en -kostenindicatie.

 

Maatwerkoplossingen

Geen vraagstuk is ons te groot of te ingewikkeld, wij zijn immers een ervaren, flexibele partner. Naast onze standaardproducten kunt u óók bij ons terecht voor speciale maatwerkoplossingen. Denk aan afwijkende maten en vormen, waarbij we tot op de millimeter nauwkeurig werken. Ook bijzondere kleurwensen en aangepaste betimmering bij renovatie behoren tot de mogelijkheden. 

 

Ga samen met FAKRO de samenwerking aan

We zijn op zoek naar woningcorporaties die geloven in de maatschappelijke kracht en de financiële waarde van innovatief denken en circulair bouwen. Met hen gaan we graag een duurzaam partnership aan en gaan we samen stap voor stap op weg naar steeds meer dakraamrecycling in Nederland. 

Neem contact met ons op

Ga samen met FAKRO de samenwerking aanBart Peters
bart@fakronederland.nl
024 3978095