Informatie voor aannemers over FAKRO dakramen

Projectondersteuning

Soms is wat extra ondersteuning vanuit de leverancier gewenst. We denken graag met u mee bij uw vraagstuk. Heeft u een project waarbij een standaard oplossing niet voldoet? Of wilt u advies over welk product technisch (en prijstechnisch) het beste voor u werkt? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van meer dan 25 jaar ervaring van FAKRO in de dakramenbranche.

 

Advies en kennis

Advies op maat

Op het gebied van projecten betekent dit dat we meedenken van begin tot eind. FAKRO kijkt goed naar de eisen van het project en hoe het FAKRO assortiment hierin kan ondersteunen. Ook bij vragen met betrekking tot bouwregels op het gebied van daglicht, kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring.

 

 

De zekerheid van een goed product

Montage kwaliteitsproductOngeacht de stijl van de woning of het type kamer, FAKRO levert producten die elke bouwkundige vraag vanuit uw klant kunnen beantwoorden. Al onze producten zijn ontwikkeld met de hoogste standaard op het gebied van prestatie, functionaliteit, uitstraling en waarde. Dit merkt u. Niet alleen vooraf, in de gemakkelijke verwerking, maar ook achteraf, met de zekerheid van een goed product en goede garanties. Dit betekent een zorgeloos eindresultaat. Voor klant en aannemer.

 

 

Showroom en training

Training en uitleg

U kunt altijd een bezoek brengen aan de FAKRO showroom in Groesbeek. Bekijk de verschillende producten en ervaar het gemak. Daarnaast geeft FAKRO in het bijbehorende trainingscentrum wekelijks trainingen in de verwerking van de producten. Dit is de plek wanneer u meer technische kennis op wilt doen op het gebied van daglichttoetreding. Inschrijven en deelnemen is kosteloos voor verwerkers van FAKRO producten, inclusief lunch.