Informatie voor aannemers over FAKRO dakramen

Projectondersteuning door ervaren experts

We zijn dé professionele partner in daglichtoplossingen en bieden waar nodig projectondersteuning op maat. Onze adviseurs zijn ervaren experts met een bouwkundige achtergrond. Ze kennen uw branche, spreken uw taal en denken graag met u mee bij het vinden van de beste oplossingen voor uw projecten. En heeft u vragen voor of tijdens de montagewerkzaamheden? Ook dan beantwoorden onze experts graag uw vragen of komen we langs op uw project. We beschikken over een goed georganiseerd servicenetwerk met landelijke dekking waarop u altijd kunt rekenen. 
 

Maatwerkoplossingen

Geen vraagstuk is ons te groot of te ingewikkeld. We zijn een ervaren, flexibele partner. Naast onze standaardproducten kunt u óók bij ons terecht voor speciale maatwerkoplossingen. Denk aan afwijkende maten en vormen, waarbij we tot op de millimeter nauwkeurig werken. Ook bijzondere kleurwensen en aangepaste betimmering bij renovatie behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast ontwikkelen we slimme oplossingen die niet alleen op klantniveau, maar voor de complete bouwbranche uitkomst bieden. In alle gevallen voldoen we uiteraard aan de actuele bouwregelgeving.
 

Snelle logistiek, klantvriendelijke service

We zijn tevens uw meedenkende partner in slimme logistiek. Met zorgvuldige afstemming op uw bouwplanningen en rechtstreekse leveringen op de bouwplaats. Ook als het gaat om service na montage ontzorgen we u optimaal. U heeft er geen omkijken naar.
 

Doe inspiratie en kennis op

Advies op maat

Laat u tijdens een bezoek aan onze showroom inspireren en ervaar ’t mooiste licht en het grootste montagegemak van FAKRO daglichtoplossingen. Of informeer naar onze gratis trainingsmogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.  

Kant-en-klare montagepakketten

Montage kwaliteitsproductWe maken uw werk graag zo makkelijk mogelijk. Met slimme montagepakketten waarmee u direct aan de slag kunt. Zoals het isolatiepakket XDS en het kant-en-klare EPDM-manchet voor platdakramen en lichtkoepels. Ook kunt u FAKRO dakramen met één en dezelfde montagebeugel inbouwen op drie verschillende dieptes (niet verdiept, 3 cm verdiept of 6 cm verdiept). 


 

 

Montagehandleidingen en -video’s

Wilt u weten hoe u snel en zorgvuldig de daglichtoplossingen van FAKRO monteert? Raadpleeg dan onze complete montagehandleidingen of bekijk een van onze instructievideo’s.