FAKRO dakramen maken het helder

Meerjarig onderhoudsadvies

Daglicht is een essentieel onderdeel van een gezonde woning. Het liefst willen we daar zo lang mogelijk zorgeloos van genieten. FAKRO biedt daarom producten van een robuuste en duurzame kwaliteit die 't mooiste licht in huis brengen. Daglichtoplossingen die met weinig onderhoud lang mee gaan. Dit is terug te zien in de jarenlange kwaliteitsgaranties.

FAKRO garanties 10/20 jaar en levenslang


Advies bij meerjarenonderhoud
Met onze jarenlange ervaring weten we welk onderhoud nodig is om de conditie en de prestaties van onze dakramen optimaal te houden. We adviseren u graag bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, inclusief een tijds- en -kostenindicatie.

*Bekijk hier de volledige garantievoorwaarden.

  

 

Optimaal onderhoudsgemak, minimale kosten

De kosten van een dakraam reiken verder dan de aanschaf en montage. Onderhoudskosten bepalen uw uiteindelijke total cost of ownership. FAKRO dakramen zijn daarom uiterst onderhoudsvriendelijk, waardoor uw totale kosten laag blijven gedurende de complete levensduur.
 

  • De beste laklaag
  • Onderhoudsarm openingsmechanisme
  • Onderhoudsarm ventilatierooster

 

Kiest u voor een daglichtoplossing van FAKRO dan bespaart u altijd op uw onderhoudskosten.

Laklaag FAKRO dakramen

1. De beste laklaag

Standaard houten FAKRO dakramen zijn vacuüm geïmpregneerd en voorzien van drie lagen polyurethaan. Dankzij deze hoogwaardige laktechniek gaan deze ramen bij normaal gebruik een dakraam-leven-lang mee zonder lakonderhoud. Ook bij de kunststof FAKRO dakramen behoren schilderbeurten tot het verleden. Deze worden standaard gefabriceerd uit gerecycled PVC, waardoor de natuur minder belast wordt.


Onderhoudsinterval: 5 jaar
Scharnieren smeren

2. Slim openingsmechanisme

FAKRO dakramen zijn standaard voorzien van een slim openingsmechanisme met een minimum aan onderdelen. Daarmee wordt slijtage voorkomen en tijd bespaard op onderhoud: een smeerbeurt duurt 10 minuten korter dan gebruikelijk. 

 

  

Onderhoudsinterval: 5 jaar
Ventilatierooster

3. Onderhoudsarme ventilatie

FAKRO dakramen staan bekend om de handgreep aan de onderzijde. Een slimme oplossing die zorgt voor meer dan alleen bedieningsgemak. Er is geen sprake van een ingewikkelde constructie die het bedieningsmechanisme met het ventilatierooster combineert. Veel voorkomende problemen zoals beschadigd schuim of verstopte insectenfilters komen daarom niet voor. Dat scheelt 45 minuten tijdens een onderhoudsbeurt.
 

Onderhoudsinterval: 5 jaar 


Naast deze voordelen zijn er nog meer punten die zorgen dat de total cost of ownership bij een FAKRO dakraam gunstig uitvalt. Dit kan u al snel een voordeel van € 200,- tot € 300,- per dakraam opleveren. Wij vertellen u hier graag meer over. Vraag vrijblijvend het complete plaatje bij ons op.
 

Meerjarig onderhoudsadvies dakramen

Om een product (of gebouw) in topconditie te houden is gepland onderhoud aan te bevelen. De MJOP speelt hier een centrale rol in. Hoe beter we een MJOP opstellen, hoe minder verassingen op lange termijn. Om een MJOP goed op te stellen, is het belangrijk te weten welk onderhoud nodig is om de prestaties van een product in topconditie te houden. Dit kan soms, afhankelijk van bijvoorbeeld de ligging, per gebouw verschillen. We hebben bij FAKRO inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van dakramen. En helpen u dus graag met een specifiek onderhoudsadvies, inclusief een tijds- en kostenindicatie. Vraag dit vrijblijvend bij ons op.
 

 Vertel mij meer

Vul ons contactformulier hier in.

Uw FAKRO adviseur

Voor woningcorporaties onderhoud in kaart | FAKROBart Peters
bart@fakronederland.nl
024 3978095