Campagnemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Campagnemateriaal 't mooiste licht

FAKRO lanceert deze lente haar nieuwe campagne ’t mooiste licht voor de consumentenmarkt. Het is een campagne die inspireert door te laten zien hoe fraai en functioneel FAKRO producten daglicht in huis brengen. U kunt als FAKRO dealer direct inhaken en de kracht van de nieuwe campagne inpassen in uw advies- en verkoopactiviteiten met de speciaal ontworpen campagnemiddelen. U profiteert doordat klanten ineens met heel andere ogen en een nieuw verlangen naar de FAKRO-producten kijken!

Campagnemiddelen voor dealers

Campagnemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Campagnebrochure

Deze brochure legt het verhaal van ’t mooiste licht uit en laat zien hoe mooi dit er in huis uitziet. Ideaal om tijdens een adviesgesprek bij de hand te hebben en om naderhand aan uw klant mee te geven. In de brochure is beknopte informatie te vinden over de populairste dakramen voor consumenten. Gebruik de laatste pagina voor in het kort uw advies.
 

Direct bestellen

Campagnemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Productbladen

Een mooie aanvulling op de campagnebrochure zijn de productbladen. Wilt u na uw adviesgesprek concrete informatie meegeven over een van de daglichtoplossingen? Maak dan gebruik van een productblad. Op dit blad zijn de belangrijkste kenmerken van het product te vinden en kort de technische prestaties.
 

Direct bestellen

't mooiste licht posters - FAKRO

Posters

Speciaal voor FAKRO verkooppunten is er een set posters ontwikkeld. Ze laten de bezoekers direct weten dat ze voor 't mooiste licht hier aan het juiste adres zijn. De posters zijn er in vier verschillende varianten.

 

Formaat: A2 (42 x 59,2 cm)
Ander formaat nodig? Vraag ernaar!
 

Direct bestellen

Raamsticker 't mooiste licht

Raamsticker

Wees herkenbaar als adviseur van 't mooiste licht. Met de raamsticker weet men al voor ze binnenstappen dat ze bij u aan het juiste adres zijn voor een advies over 't mooiste licht. De sticker plakt aan de binnenzijde van de ruit.
 

Formaat: 20 x 10 cm

 

Direct bestellen

Campagnemateriaal bestellen dealer | FAKRO

Online materiaal

Speciaal voor onze klanten die ook online actief zijn is er een set online materialen. Denk aan banners en video's. De banners worden op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit in uw online omgeving.
 

Direct downloaden

Vragen?
Vragen over het campagnemateriaal of een leuk idee of suggestie? Laat het ons weten via marketing@fakronederland.nl

Campagnemateriaal bestellen

U kunt de campagnemiddelen kosteloos bij FAKRO Nederland bestellen via onderstaand formulier. 

Fill out my online form