Informatie en Ondersteuning voor Dealers - FAKRO

Dealers

Kennis en service voor het beste advies

Onze dealers zijn de onmisbare schakel tussen FAKRO en de klant. Hun essentiële rol in advisering en verkoop weten we op waarde te schatten. Daarom bieden we hen een uiterst compleet aanbod daglichtoplossingen, voorzien we hen van informatie- en promotiemateriaal en delen we onze kennis. Daarmee zijn onze dealers in staat om hun klanten de beste adviezen en oplossingen te bieden. Bij de acquisitie en realisatie van grote projecten adviseren we graag, denken we mee en werken we nauw samen. Vast aanspreekpunt in uw eigen regio
Dealers kunnen met al hun vragen en ideeën terecht bij een vast FAKRO contactpersoon in hun eigen regio. Maar ook om samen kansen in de markt in kaart te brengen of voor het regelen van technische projectondersteuning op maat. 

Aantrekkelijke voorwaarden, minimale voorraden
We zijn open en eerlijk en stellen geen veeleisende inkoopvoorwaarden aan onze dealers. Voorgeschreven marketingbudgetten en verplichte voorraden zijn wat ons betreft niet nodig. Voorraadartikelen die voor 12 uur besteld worden, worden immers de volgende dag al geleverd. Op het adres van de dealer óf rechtstreeks op de bouwplaats.

Dealershop
FAKRO dealers kunnen exclusief gebruik maken van de online FAKRO dealershop voor onder meer: 

  • Het inzien en aanpassen van orders en facturen
  • Het controleren van openstaande posten
  • Een overzicht van prijzen, inclusief afgesproken kortingen
  • Leverdata van producten
  • Het bestellen van promotiematerialen

 

Ga naar...