Informatie voor montagebedrijven

Montagebedrijven

Slimme oplossingen voor eenvoudige montage

Als montagebedrijf bent u bepalend voor de eindkwaliteit en prestaties van elke FAKRO daglichtoplossing. Daarom denken we altijd met u mee en bieden we slimme oplossingen die uw montagewerk zo makkelijk mogelijk maken en optimale tijdwinst opleveren. Denk aan handige kant-en-klare montagepakketten, heldere montagehandleidingen en -video’s, een praktijkgericht trainingsaanbod en aantrekkelijke verkoopmaterialen.  
 

Kant-en-klare-montagepakketten
We maken uw werk graag zo makkelijk mogelijk. Met slimme montagepakketten waarmee u direct aan de slag kunt. Zoals het Isolatiepakket XDS en het kant-en-klare EPDM-manchet voor platdakramen en lichtkoepels. Ook kunt u FAKRO dakramen met één en dezelfde montagebeugel inbouwen op drie verschillende dieptes (niet verdiept, 3 cm verdiept of 6 cm verdiept). 

Montagehandleidingen en -video’s
Wilt u weten hoe u snel en zorgvuldig de dakraamoplossingen van FAKRO monteert? Raadpleeg dan onze complete montagehandleidingen of bekijk een van onze instructievideo’s.

 

Ga naar...

 

Tools voor FAKRO Specialisten:

Word FAKRO Specialist
FAKRO Specialisten zijn experts die hun vakmanschap in dakraammontage hebben bewezen en die samen met ons geloven in de kracht van kwaliteit en duurzaamheid. Samen vormen zij ons succesvolle netwerk van montagespecialisten dat door ons op alle fronten optimaal wordt ondersteund om ’t mooiste licht in ieder huis te creëren. Word ook FAKRO Specialist! Schrijf u nu in voor een FAKRO training en volg het Specialistenprogramma voor alle informatie en montagetips bij FAKRO.