Campagnemateriaal bestellen 't mooiste licht

Campagnemateriaal 't mooiste licht

FAKRO lanceert deze lente haar nieuwe campagne ’t mooiste licht voor de consumentenmarkt. Het is een campagne die inspireert door te laten zien hoe fraai en functioneel FAKRO producten daglicht in huis brengen. Als FAKRO Specialist kun je meteen aanhaken door gebruik te maken van de speciaal ontworpen campagnemiddelen.

Campagnemiddelen voor Specialisten

campagnebrochure 't mooiste licht

Campagnebrochure

Deze brochure legt het verhaal van ’t mooiste licht uit en laat zien hoe mooi dit er in huis uitziet. Ideaal om tijdens een adviesgesprek bij de hand te hebben en om naderhand aan je klant mee te geven. In de brochure is beknopte informatie te vinden over de populairste dakramen voor consumenten. Gebruik de laatste pagina om kort je advies te geven.
 

Direct bestellen

Campagnemateriaal bestellen Specialist | FAKRO

Productbladen

Een mooie aanvulling op de campagnebrochure zijn de productbladen. Wil je na het adviesgesprek concrete informatie meegeven over een van de daglichtoplossingen? Maak dan gebruik van een productblad. Op dit blad zijn de belangrijkste kenmerken van het product te vinden en kort de technische prestaties.
 

Direct bestellen

Strooifolder 't mooiste licht

Strooifolder

Wil je je diensten kenbaar maken in een woonwijk? Maak gebruik van de campagne strooifolder. Je kunt, als FAKRO Specialist, tot 1000 stuks gratis bij ons bestellen. Op het online bestelformulier voer je je persoonlijk gegevens in. Wij zorgen dan dat jouw gepersonaliseerde set strooifolders snel jouw kant op komt!

 

Direct bestellen

Dakraamhanger 't mooiste licht

Dakraamhanger

Een dakraam gemonteerd en trots op het geleverde werk? Maak dan gebruik van deze slimme dakraamhanger. Hangt hem na montage aan de onderhandgreep en plaats op de achterzijde een persoonlijk bericht of je contactgegevens. Handig als de klant nog een keer aan de bel wil trekken of je bij iemand wilt aanbevelen.

Direct bestellen

Autosticker 't mooiste licht

Autosticker

Maak kenbaar dat jij zorgt voor ’t mooiste licht in huis! Met de nieuwe autosticker profileer jij je snel als adviseur van ’t mooiste licht. Exclusief voor onze FAKRO Specialisten. De sticker is er met een witte of groene achtergrond. 

Direct bestellen

Vragen?
Vragen over het campagnemateriaal of een leuk idee of suggestie? Laat het ons weten via marketing@fakronederland.nl

Campagnemateriaal bestellen

Fill out my online form.