Informatie voor aannemers - FAKRO de bewuste keuze

FAKRO - de bewuste keuze

FAKRO - de bewuste keuze

Met FAKRO kiest u voor producten die gemakkelijk te verwerken zijn, sterke technische eigenschappen kennen en een minimale nazorg nodig hebben. Wij noemen dit 'de bewuste keuze': een zorgeloos product zowel voor, tijdens als na de montage. In de praktijk vertaalt dit zich naar: 

 

 

Bouwtijdverkorting

BouwtijdverkortingTijd is een sterk kostenbepalende factor. Mede daarom is 'gemak' een belangrijk aspect van onze producten. Dit is niet alleen terug te vinden in het gebruiksgemak voor de eindgebruiker, maar ook in het verwerkingsgemak voor de vakmannen. Op deze manier garanderen we een snelle en eenvoudige montage, wat resulteert in bouwtijdverkorting.
 

 • 3 inbouwdieptes, 1 montagebeugel
  Eén beugel biedt u de mogelijkheid het dakraam op 3 dieptes in te bouwen. Bij de toepassing op panlatten geniet u het voordeel dat u het dakraam opzij kunt schuiven en het zo aan te passen is aan de dakpannen verdeling. Dit maakt het afslijpen van de pannen in veel gevallen onnodig. 
   
 • Hogere dakramen
  Daarnaast kunt u met FAKRO dankzij de onderbediening kiezen voor een hóger, in plaats van breder, dakraam. De daglichtopbrengst is gelijk, maar de montagetijd korter, omdat er geen aanpassing gedaan hoeft te worden in de raveling.
   
 • Montagetoebehoren
  Het FAKRO assortiment kent diverse accessoires voor de montage van dakramen. Zo brengt u bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een bijpassende dampopen buitenkraag aan. 

 

Prefab Inbouw Optimalisatie

De Prefab Inbouw Optimalisatie van FAKRO is ideaal voor de prefab industrie. Met deze oplossing levert FAKRO de dakramen aan op een manier waarop ze direct verwerkt kunnen worden door de prefab bouwer. De Prefab Inbouw Optimalisatie optimaliseert niet alleen de inbouw van dakramen, het vermindert ook de verpakking, het aantal handelingen en de belasting voor medewerkers.
 

 • Geen verpakking, beter voor het milieu
  Verwerk de dakramen direct zonder verpakking. Dit scheelt niet alleen tijd, het is ook goed voor het milieu.
   
 • Intern transport met glaszuiger
  Door één persoon wordt het dakraam in de sparing geplaatst met behulp van een hijswerktuig. Dit is arbotechnisch gezien voordelig en de montage kan door slechts één persoon worden uitgevoerd.
   
 • Voorgemonteerde montagehoeken en afdichtingsband in sponning
  Hierdoor zijn de dakramen direct te verwerken. Zo worden de montagetijd en de foutmarge verminderd. U bespaart hiermee ongeveer 15 minuten per dakraam.


 

Kwaliteitsproduct

FSC keurmerk voor FAKRO houten dakramen

FAKRO daglichtproducten zijn standaard voorzien van sterke technische eigenschappen. Een gebruiksvriendelijke handgreep, een gezonde ventilatie, een goede energiebalans en een groter glasoppervlak laten bewoners genieten van een comfortabel binnenklimaat. Alle producten voldoen op het hoogste niveau aan de leidende Europese normen en zijn voorzien van verschillende keurmerken. Wij leveren dakramen voorzien van het FSC-keurmerk en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bewoners weten, en voelen, dat ze te maken hebben met een kwaliteitsproduct. 

 

 

Service & garantie

Ook na installatie laat u uw klant graag met een zorgeloos product achter. FAKRO producten zijn onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. Dit betekent gemakkelijk in onderhoud en voorzien van uitstekende garantievoorwaarden. We zijn immers zeker van de kwaliteit. Zo hebben onze dakramen 10 jaar volledige fabrieksgarantie, 20 jaar op de beglazing en scharnieren en een levenslange garantie tegen hagelschade. Kies bewust voor een zorgeloos product! Zowel voor, tijdens als na installatie.

FAKRO levert lange garanties op haar producten