Energiezuinige dakramen - FAKRO

Energiezuinig door goede isolatie

Hoge energiebesparing - FAKRO FTT Thermo dakraamComfortabel wonen en ook nog eens lage energiekosten. Dat is wat we allemaal graag willen. En het kan! Met energiebesparende of energiezuinige producten valt er een hoop te besparen op de kosten. FAKRO heeft hier ook over nagedacht en dakramen ontwikkelt die sterk isolerend werken. 

Energiezuinig wonen door betere isolatie
Huizen worden steeds energiezuiniger, bijvoorbeeld door betere isolatie en zuinige ketels. FAKRO's energiezuinige dakramen dragen hier ook aan bij en passen naadloos binnen de strenge eisen van energiezuinige producten. Met isolatiewaarden (U-waarde) oplopend tot wel 0,58 W/m²K kunnen onze dakramen toegepast worden in de meest energiezuinige huizen.
FTT U8 - energiezuinig dakraam - FAKRO
Energiezuinige dakramen
In de winter zorgen energiezuinige dakramen voor voldoende warmte en energiebesparing. Doordat ze zonnestralen toelaten in de ruimte maar geen warmte laten wegvloeien naar buiten, ontstaat een behaaglijk binnenklimaat. Het FTT U8 Thermo dakraam is het meest energiezuinige dakraam op de markt zonder voorzetruit. Het wordt standaard gemonteerd met het geïsoleerde gootstuk EHV-AT Thermo. Goede isolatie
Voor een nog betere isolatie rondom het dakraam heeft FAKRO een speciaal isolatiepakket (XDK) waarmee u maximaal profiteert van de hoogst mogelijke isolatiewaarden. Wij adviseren daarom altijd een isolatiepakket toe te passen. Het isolatiepakket bestaat uit een binnen- en buitenkraag met duurzame isolatie van schapenwol. Het is eenvoudig te verwerken rondom het dakraam en in de dakconstructie en verkrijgbaar in elke maat. Het beschermt de dakconstructie effectief tegen binnendringend vocht, minimaliseert koudebruggen en warmteverlies via de aansluiting en beschermt de binnenafwerking tegen condens.