Energiezuinige dakramen - FAKRO

Energiezuinig

Hoge energiebesparing - FAKRO FTT Thermo dakraamComfortabel wonen en ook nog eens lage energiekosten. Dat is wat we allemaal graag willen. En het kan! Met energiebesparende of energiezuinige producten valt er een hoop te besparen op de kosten. FAKRO heeft hier ook over nagedacht en dakramen ontwikkelt die sterk isolerend werken. 

Energiezuinig wonen
Huizen worden steeds energiezuiniger, bijvoorbeeld door betere isolatie en zuinige ketels. FAKRO's energiezuinige dakramen dragen hier ook aan bij en passen naadloos binnen de strenge eisen van energiezuinige producten. Met isolatiewaarden (U-waarde) oplopend tot wel 0,58 W/m²K kunnen onze dakramen toegepast worden in de meest energiezuinige huizen.
FTT U8 - energiezuinig dakraam - FAKRO
Energiezuinige dakramen
In de winter zorgen energiezuinige dakramen voor voldoende warmte en energiebesparing. Doordat ze zonnestralen toelaten in de ruimte maar geen warmte laten wegvloeien naar buiten, ontstaat een behaaglijk binnenklimaat. Het FTT U8 Thermo dakraam is het meest energiezuinige dakraam op de markt zonder voorzetruit. Het wordt standaard gemonteerd met het geïsoleerde gootstuk EHV-AT Thermo. 

Wees zuinig op uw energie en portemonnee!Isolatiepakket
In aanvulling op energiezuinige dakramen en gootstukken, heeft FAKRO het XDK isolatiepakket. Profiteer maximaal van de hoogst mogelijke isolatiewaarden. Hierdoor bespaart u maximaal op uw stookkosten!