Videos

Video's FAKRO Nederland

Ben je op zoek naar handige video's over FAKRO producten? Bijvoorbeeld voor het installeren van een dakraam of het vervangen van touwtjes bij een rolgordijn? Je vindt ze allemaal op deze pagina. In de montagevideo's laten we stap voor stap zien hoe je onze producten op de juiste wijze monteert. In enkele korte video's leggen we je uit hoe je makkelijk het productplaatje van verschillende producten vindt. Op dit plaatje staat namelijk alle belangrijke productinformatie die je nodig hebt voor onder andere het bestellen van zonwering. De servicevideo's geven je meer informatie over het installeren van bedieningssystemen en het vervangen van de touwtjes in jouw verduisterend rolgordijn. Of leer ons beter kennen via de FAKRO vlogs!

 

 

Montagevideo's

Voor ondersteuning bij het inbouwen van een FAKRO tuimeldakraam, lichtkoepel of een andere daglichtoplossing hebben we een aantal montagevideo's. Bekijk hieronder de populairste FAKRO producten. Staat het product dat je zoekt er niet tussen? Ga dan naar de pagina met al onze montagevideo's. 

 

Tuimeldakraam FT_

 

Tuimeldakraam FTT

 

Tuimeldakraam FDY

 

Tuimeldakraam PTP

 

Naar alle montagevideo's

Vind uw FAKRO productplaatje

Het productplaatje, dat op nagenoeg alle FAKRO producten zit, bevat alle productinformatie die nodig is voor het bestellen van de juiste zonwering, het bestellen van onderdelen of het herstellen van je dakraam. We adviseren om altijd de gegevens van dit productplaatje te noteren of een foto ervan te maken. Hiermee kan je namelijk aangeven om welk product het gaat, wat de afmetingen zijn en wat de productiecode is van jouw daglichtoplossing.

 

Tuimeldakraam

 

Platdakraam

 

Zoldertrap

 

Honeycomb plissé

 

Bekijk alle productplaatje video's op YouTube

Servicevideo's

De FAKRO servicevideo's zijn handige video's voor het onderhouden en eventueel installeren van jouw FAKRO producten. Wil je de touwtjes van jouw rolgordijn vervangen, dan kan je dat heel gemakkelijk doen aan de hand van onderstaande video.

 

Touwtjes rolgordijn vervangen

 

Oude glasplaat vervangen

 

Rolgordijn in evenwicht hangen

Onderhoud laklaag F_U dakraam

 

Bekijk alle servicevideo's op YouTube

Instructievideo's afstandsbediening

De FAKRO instructievideo's voor de afstandsbediening zijn handige video's voor het intstellen en koppelen van jouw FAKRO producten aan de ZRH12 afstandsbediening. Wil je jouw nieuwe product bedienen via de ZRH12 afstandsbediening, aan de hand van deze video's zie je hoe je dat doet!

 

ZRH12: product toevoegen

 

ZRH12: meerdere producten koppelen in één groep

 

ZRH12: product toevoegen aan nieuwe groep

ZRH12: product verwijderen

 

Bekijk alle instructievideo's van de afstandsbediening

FAKRO Vlog

Bekijk de FAKRO vlogs en leer ons en onze producten beter kennen. In deze vlogs leggen we uit wie wij zijn en waarom je met FAKRO kiest voor kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid. Kom meer over ons te weten en bekijk alle vlogs!

 

Wie is FAKRO?

Voordelen van het tuimeldakraam

Voordelen van het balkondakraam

Zonwering voor de zomer

 

Naar alle vlogs over FAKRO