Zonwering voor FAKRO dakraam - verduisterend rolgordijn ARF

 

Zonwering keuzehulp voor uw dakraam, platdakraam of lichtkoepel

U zoekt zonwering voor uw FAKRO (plat)dakraam of lichtkoepel? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste type zonwering en de juiste maat. Het volgende is daarbij belangrijk:
 
 1. Type dakraam (a)
  Niet elke zonwering past op elk type dakraam. Wij raden u daarom aan om eerst in onderstaand schema te kijken welke zonwering bij uw dakraam past. Weet u niet welk dakraamtype u heeft? Kijk dan op het productplaatje van het dakraam.


  Voorbeeld productplaatje

  Productplaatje dakramen FAKRO

  a- Type dakraam

  b- Afmeting

  c- Productiecode (niet nodig voor zonwering)


   

 2. Maat van uw dakraam (b)
  Zonwering bestelt u in dezelfde maat als de maat van uw (plat)dakraam of lichtkoepel. Kijk in onderstaand overzicht of de gekozen zonwering leverbaar is in uw maat.


Controleer in onderstaand schema welke soort zonwering past op uw type (plat)dakraam of lichtkoepel en of deze beschikbaar is in uw maat.

 

1. Zonwering per type dakraam

Alle FAKRO zonwering vindt u in de linkerkolom. Gebruik de eerste 2-3 letters van het dakraamtype om te weten in welke kolom u een geschikte zonwering vindt voor uw dakraam. Voorbeeld: heeft u type dakraam FTP-V6 U3, dan kijkt u in de kolom waar u FT_-V ziet staan.

Legenda
+ = zonwering kan toegepast worden
-  = zonwering kan niet toegepast worden

Typen zonwering bij FAKRO dakramen 2019

¹ Behoud 18 cm afstand tussen verticaal gecombineerde dakramen en minimaal 10 cm tussen horizontaal gecombineerde dakramen. Let op! Bij toepassing met Thermo gootstukken en/of niet standaard combinaties (mansarde, nok, e.d.) prijs op aanvraag.
² Cassette bevindt zich onderaan het dakraam.
³ Speciale bestelling.
⁴ Behoud 10 cm afstand tussen verticaal gecombineerde dakramen en minimaal 4 cm tussen horizontaal gecombineerde dakramen. Let op! Bij toepassing met Thermo gootstukken en/of niet standaard combinaties (mansarde, nok, e.d.) prijs op aanvraag.
⁵ Speciale bestelling. Voor toepassing van elektrische binnenzonwering op een FTT dakraam is het noodzakelijk dat er een extra XG_ kozijnframe op het raam geplaatst wordt.
6 Leverbaar tot een maximale lengte van de zijgeleiding van 240 cm.

 

2. Maat zonwering

Heeft u een zonwering naar wens gekozen? Controleer dan in onderstaand schema of deze zonwering ook in de gewenste maat leverbaar is.

Zo werkt het

 • Vind de maat (bxh) van uw dakraam op het productplaatje
 • Vergelijk deze met de maten in onderstaand schema. Het schema toont per breedte van het dakraam welke maximale hoogte leverbaar is.
 • Is de hoogtemaat (h) van uw dakraam korter dan de vermelde maximale hoogte, dan is deze zonwering leverbaar.

Let op! Gebruik uitsluitend de maten van uw dakraam, zoals staat aangegeven op het productplaatje. Alleen deze maten corresponderen met de maten in onderstaand schema.

Afmeting FAKRO zonwering

¹ Hoogte interieuraftimmering. Bij maximale hoogtes en breedtes kan de stof loshangen. Het is zichtbaar bij dakhellingen lager dan 30°. 
² De aangegeven maximale maat is haalbaar in prijsgroep III. De overige prijsgroepen behalen maximaal 140 cm.

 

Bekijk alle FAKRO zonwering