Zonwering voor FAKRO dakraam - verduisterend rolgordijn ARF

 

Zonwering keuzehulp voor uw dakraam, platdakraam of lichtkoepel

U zoekt zonwering voor uw FAKRO (plat)dakraam of lichtkoepel? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste type zonwering en de juiste maat.

DIRECT NAAR DE ZONWERINGSHOP 

U gaat nu naar de externe FAKRO webshop voor zonwering.

Bepaal uw producttype en maat

Om te bepalen welke zonwering voor uw product geschikt is, heeft u eigenlijk maar twee dingen nodig; uw dakraamtype en uw dakraammaat. 
 

 1. Type dakraam, platdakraam of lichtkoepel (a)
  Niet elke zonwering past op elk type dakraam. Het is daarom belangrijk eerst te bepalen welk soort daglichtproduct u heeft. Dit doet u eenvoudig door het productplaatje van uw daglichtproduct te bekijken. Noteer de eerste reeks letters (a). 


  Voorbeeld productplaatje

  Productplaatje dakramen FAKRO

  a- Type dakraam, platdakraam of lichtkoepel

  b- Afmeting

  c- Productiecode (niet nodig voor zonwering)

   

   

   

 2. Maat van uw dakraam, platdakraam of lichtkoepel (b)
  Zonwering bestelt u in dezelfde maat als de maat van uw (plat)dakraam of lichtkoepel. Ook deze informatie vindt u op uw productplaatje. In bovenstaande voorbeeld heeft het daglichtproduct de maat 78 x 98. In deze maat bestelt u de zonwering. Het is belangrijk om de maat te weten omdat sommige zonweringen een maximale grootte hebben. Noteer de maat.

 

Kies een zonwering

Heeft u bovenstaande informatie opgezocht en weet u uw producttype en afmeting? Dan kunt u twee dingen doen.

 

 1. Bezoek de FAKRO zonweringshop
  Ga naar de FAKRO zonweringshop en vul uw productgegevens in de keuzemodule in. Er wordt direct een overzicht getoond van zonweringen die passen op uw product. U kunt deze zonwering via de shop bestellen of noteer het zonweringtype en vraag ernaar bij een van onze verkooppunten.

  DIRECT NAAR DE ZONWERINGSHOP  
  U gaat nu naar de externe FAKRO webshop voor zonwering.

   
 2. Bekijk onderstaande schema's
  U kunt ook een geschikte zonwering opzoeken door middel van onderstaande schema's. In het eerste schema bepaalt u welke zonwering voor uw product geschikt is en in het tweede schema of deze zonwering in uw productmaat geleverd wordt. 

 

 

Schema 1: Zonwering per type dakraam

Alle FAKRO zonwering vindt u in de linkerkolom. Gebruik de eerste 2-3 letters van het dakraamtype om te weten in welke kolom u een geschikte zonwering vindt voor uw dakraam. Voorbeeld: heeft u type dakraam FTP-V6 U3, dan kijkt u in de kolom waar u FT_-V ziet staan.

Legenda
+ = zonwering kan toegepast worden
-  = zonwering kan niet toegepast worden

Mogelijke FAKRO zonwering per dakraamtype

¹ Behoud 18 cm afstand tussen verticaal gecombineerde dakramen en minimaal 10 cm tussen horizontaal gecombineerde dakramen. Let op! Bij toepassing met Thermo gootstukken en/of niet standaard combinaties (mansarde, nok, e.d.) prijs op aanvraag.
² Cassette bevindt zich onderaan het dakraam.
³ Speciale bestelling.
⁴ Behoud 10 cm afstand tussen verticaal gecombineerde dakramen en minimaal 4 cm tussen horizontaal gecombineerde dakramen. Let op! Bij toepassing met Thermo gootstukken en/of niet standaard combinaties (mansarde, nok, e.d.) prijs op aanvraag.
⁵ Speciale bestelling. Voor toepassing van elektrische binnenzonwering op een FTT dakraam is het noodzakelijk dat er een extra XG_ kozijnframe op het raam geplaatst wordt.
6 Leverbaar tot een maximale lengte van de zijgeleiding van 240 cm.

 

2. Maat zonwering

Heeft u een zonwering naar wens gekozen? Controleer dan in onderstaand schema of deze zonwering ook in de gewenste maat leverbaar is.

Zo werkt het

 • Vind de maat (bxh) van uw dakraam op het productplaatje
 • Vergelijk deze met de maten in onderstaand schema. Het schema toont per breedte van het dakraam welke maximale hoogte leverbaar is.
 • Is de hoogtemaat (h) van uw dakraam korter dan de vermelde maximale hoogte, dan is deze zonwering leverbaar.

Let op! Gebruik uitsluitend de maten van uw dakraam, zoals staat aangegeven op het productplaatje. Alleen deze maten corresponderen met de maten in onderstaand schema.

Afmeting FAKRO zonwering 2019¹ Hoogte interieuraftimmering. Bij maximale hoogtes en breedtes kan de stof loshangen. Het is zichtbaar bij dakhellingen lager dan 30°. 
² De aangegeven maximale maat is haalbaar in prijsgroep III. De overige prijsgroepen behalen maximaal 140 cm.

 

Bekijk alle FAKRO zonwering