Maatwerk oplossingen - dakramen FAKRO

Maatwerk oplossingen

Elk huis is uniek en elke bewoner heeft zijn of haar eigen wensen. Wij denken hier graag over mee. Of het nu gaat om afwijkende maten, kleuren, beglazing of samenstelling van producteigenschappen. Voor elke vraag bedenken wij graag een passende oplossing, samen met u.
 

Standaard projecten

Dakramen die in het dak worden gemonteerd is een standaard en zeer populaire oplossing in de moderne bouw. Dakramen brengen daglicht binnen in het interieur, laten u genieten van het uitzicht naar buiten en zorgen voor voldoende ventilatie op de zolderverdieping. Afhankelijk van het type zolder en uw wensen, is er voor elke zolderkamer een passende daglichtoplossing. Door de veelzijdigheid en het installatiegemak worden de dakramen in veel bouw- en renovatieprojecten gebruikt.
 

Typowe realizacje

Typowe realizacje

 

Maatwerk projecten

Veel projectontwikkelaars, huizenbouwers en architecten zijn vaak op zoek naar een originele en individuele stijl voor een gebouw. Soms is een maatwerk oplossing dan het enige dat past. Wij vinden het belangrijk dat hiervoor altijd een passend product wordt ontwikkeld. Zo zijn er al veel architectuele projecten waar maatwerk van FAKRO in verwerkt zit. 
 

Niestandardowe rozwiązania

Niestandardowe rozwiązania


Binnen de architectuur is men altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën. Onze dakramen bieden ondersteuning in de ontwikkeling van deze ideeën, doordat ze altijd op maat te fabriceren zijn. Niet alleen in niet-standaard maten, maar ook in allerlei vormen of combinaties. Het dakraam wordt voornamelijk gebruikt om natuurlijk licht binnen te laten, wat bijdraagt aan het creëren van een comfortabele sfeer.
 

Architektura

Architektura

 

Meer informatie over FAKRO maatwerk