FAKRO service voor dakramen, zonwering en meer

FAKRO Retourformulier

Heeft u een artikel dat u retour wilt sturen naar FAKRO Nederland? Vul dan onderstaand retourformulier volledig in en stuur het naar ons op door op de 'verstuur' knop te klikken.

Bent u een particulier en wilt u een FAKRO artikel retourneren? Vraag naar de mogelijkheden bij uw FAKRO verkooppunt.

Let op! Vul uw formulier volledig en compleet in, alleen dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Lees zorgvuldig de retourvoorwaarden onderaan deze pagina door voorafgaand aan het invullen van dit formulier.

Fill out my online form.

Retourvoorwaarden

Het retourneren van FAKRO producten is toegestaan onder de volgende voorwaarden:

  1. De algemene leveringsvoorwaarden Peters FAKRO Dakramen bv zijn van toepassing.
  2. Neem vooraf contact op met FAKRO Nederland bv en vermeld de reden van de retourzending door het invullen van een retourformulier.
  3. Het product/de producten die u retour stuurt, dienen in de originele verpakking te zitten die onbeschadigd en ongeopend is. Indien dit niet zo is, worden er extra kosten voor het opnieuw inpakken berekend.
  4. Retourzendingen zijn alleen mogelijk als u hiervan een melding doet binnen twee maanden na ontvangst van de producten. Meldingen die na deze termijn bij ons binnen komen, worden helaas niet in behandeling genomen.
  5. Alleen standaard producten die in de geldende FAKRO brochure en/of prijslijst als voorraadproduct (levertijd 3 werkdagen) staan vermeld, op het moment van retouraanvraag, komen voor retourneren in aanmerking. 
  6. U dient een aanvraag voor een retour in door bovenstaand retourformulier volledig in te vullen. Binnen 14 dagen wordt uw aanvraag door FAKRO Nederland afgehandeld. Indien nodig, nemen wij nog contact met u op hierover.
  7. Na ontvangst van het volledig ingevulde retourformulier wordt de retouraanvraag in behandeling genomen.
  8. Wanneer de retouraanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van ons 90% van het aankoopbedrag terug. Kosten die voor uw eigen rekening zijn: vrachtkosten voor het retourzenden van het product en de eventuele kosten voor het opnieuw verpakken van het teruggestuurde product (zie punt 3 in deze voorwaarden).
  9. FAKRO Nederland bv bepaalt de wijze van transport en verstrekt aan de afnemer een orderbevestiging voor het afhalen van de betreffende retourzending.