't mooiste licht creëer je samen met FAKRO tijdens Bouwbeurs 2019


Nog groter glasoppervlak voor ’t mooiste licht in huis

FAKRO komt met serie extra grote dakramen tijdens de Bouwbeurs

FAKRO uitzet-tuimeldakraam FPU-V preSelect 2De vernieuwde luxe uitzet-tuimeldakramen van FAKRO brengen met een glasoppervlak tot meer dan twee vierkante meter ’t mooiste licht in huis. Het raam is onderdeel van het nieuwe aanbod van FAKRO Nederland.

De ingenieurs van FAKRO hebben solide technische oplossingen ontwikkeld voor eenvoudige bediening van de grote ramen die voorzien kunnen worden van drievoudige beglazing. Dat betekent meer van ’t mooiste licht van FAKRO, en dakramen die in de toekomst ook toe te passen zijn in nieuwbouwwoningen die gebouwd worden volgens de BENG-eisen (BENG staat voor bijna energie-neutrale gebouwen). De ramen zijn traploos te openen tot een hoek van 45 graden. Duurzaamheid is een kernthema bij FAKRO. De ramen zijn robuust van buiten en elegant van binnen en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bovendien is in het ontwerp al rekening gehouden met hergebruik van productonderdelen en materialen.
 

Comfortabel wonen

Steeds meer mensen willen comfortabel kunnen wonen of werken op de zolderetage. Ruim voldoende daglicht is daarbij een voorwaarde, evenals uitstekende warmte- en geluidsisolatie en ventilatie. FAKRO levert hiervoor de juiste producten. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit de groeiende belangstelling voor het balkondakraam. Met afmetingen van 114 bij 255 cm laat het een zee van licht binnen. Opengeklapt vormt het dakraam een luxe balkon in de kamer.
 

Bezoek FAKRO op de Bouwbeurs

Ontmoet FAKRO op de Bouwbeurs 2019 in de JaarbeursFAKRO Nederland is met de nieuwe topproducten aanwezig op de BouwBeurs die van 4 tot en met 8 februari 2019 plaatsvindt in De Jaarbeurs. Daar kunnen bezoekers kennismaken met de totaaloplossingen van FAKRO, om via het platte en schuine dak en via de gevel ’t mooiste licht overal in huis te creëren.

Ontmoet FAKRO op de Bouwbeurs in hal 11, stand A030. 

 

Maak kans op een Solar bluetooth speaker

Solar speaker (bluetooth) tijdens Bouwbeurs op FAKRO beursstandBezoek ons op de BouwBeurs en maak kans op een ‘groene stroom speaker’. Deze speaker gebruikt de kracht van zonlicht om zichzelf op te laden, zodat u overal en altijd kunt luisteren naar uw favoriete muziek. Tot wel 30 uur lang!

Zo doet u mee
Laat uw gegevens achter op onze stand. Per dag verloten we onder alle deelnemende bezoekers van die dag één 'groene stroom speaker'.

’t Mooiste licht geeft energie.