FAKRo sponsort WK voor jonge dakdekkers

FAKRO is ‘Premium Sponsor’ van het 27ste IFD Wereldkampioenschap voor jonge dakdekkers

FAKRO, de op één na grootste dakramenfabrikant ter wereld, ondersteunt en sponsort het 27ste wereldkampioenschap voor jonge dakdekkers. De kampioenschappen vinden plaats van 13 tot 16 november 2018 in het internationale expositiecentrum Kipsala EXPO in Riga.
 

FAKRO sponsort Wereldkampioenschap jonge dakdekkersFAKRO zal tijdens de kampioenschappen als sponsor zorgen voor de producten die nodig zijn om de opdrachten tijdens de competitie uit te voeren. De deelnemers van het 27ste IFD Wereldkampioenschap moeten namelijk FAKRO dakramen inbouwen. De jonge dakdekkers concurreren met elkaar door dakramen in te bouwen in een hellend dak en platdakramen te plaatsen op een platdak.

Daarnaast zal er voor het eerst in de geschiedenis van het wereldkampioenschap een opdracht zijn met betrekking tot gevelkozijnen. FAKRO, met haar nieuwe INNOVIEW gevelkozijnen, is verheugd om het kampioenschap te voorzien van deze gevelkozijnen.

"FAKRO ondersteunt de dakbedekkingsindustrie al vele jaren. Het IFD Wereldkampioenschap voor Jonge Dakdekkers is een geweldige plek om dakvensters te presenteren en de correcte installatie ervan te promoten", zegt Sabina Sujew, FAKRO Export Manager, die verantwoordelijk is voor de internationale contacten.

Er zullen dit jaar 27 teams uit 9 verschillende landen meedoen aan het kampioenschap. Ieder team kan deelnemen aan vier verschillende opdrachten. Helaas zijn er dit jaar geen deelnemers uit Nederland.