FAKRO in prefab project \'Veghels Buiten\'

FAKRO in prefab project 'Veghels Buiten'

Zo'n twee jaar geleden is FAKRO de samenwerking aangegaan met Veenstra & Stroeve bv. Zij zijn specialist in het leveren van prefab daken. Voor het project Veghels Buiten leverde FAKRO 282 prefab tuimeldakramen (FTW-V(6) U3) met Politiekeurmerk Veilig Wonen. Collega’s Rob (Sales) en Jessie (Marketing) namen een kijkje in de fabriek.

FAKRO heeft de prefab inbouwoplossing ontwikkeld die ideaal is voor de Prefab industrie. Met deze oplossing zorgt FAKRO ervoor dat de dakramen op speciale pallets zonder verpakking geleverd worden. De medewerkers van Veenstra & Stroeve hoeven niets uit te pakken en kunnen direct aan de slag. Daarnaast zijn de dakramen al gemonteerd en afgesteld, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Dit bespaart niet alleen inbouwtijd, maar vermindert ook de hoeveelheid verpakking, het aantal handelingen en de belasting voor de medewerkers.
 

FAKRO in prefab project \'Veghels Buiten\'In de fabriek van Veenstra & Stroeve in Assen worden de prefab bouwelementen geproduceerd. Deze keer voor het eerst met de dakramen van FAKRO, geleverd door Raab Karcher. Van de 62 woningen zijn er daarvan nu 50 met dakpannen bedekt. Alle 282 FAKRO tuimeldakramen zijn inmiddels gemonteerd. Rob nam een kijkje bij het bouwproces uitgevoerd door Hoedemakers bouw en ontwikkeling.

 

Details project:

Producten:         Prefab Tuimeldakramen (FTW-V(6) U3) met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Project:              Veghels Buiten

Producent:         Veenstra & Stroeve bv.

Bouw:                 Hoedemakers bouw en ontwikkeling

Leverancier:       Raab Karcher
 

Foto's