FAKRO biedt nu ook elektrische dakramen met micro-wifi

FAKRO biedt nu ook elektrische dakramen met micro-wifi

FAKRO heeft zijn assortiment elektrische dakramen uitgebreid. Vanaf nu zijn dakramen ook eenvoudig op afstand te bedienen met een smartphone. Handig als het dakraam op een moeilijk te bereiken plaats zit. Of voor in huizen met Smarthome oplossingen. Het enige wat voor de bediening nodig is, is een wifiverbinding en een app. 

FAKRO elektrisch dakraam met micro-wifiHet dakraam op afstand bedienen kan met de gratis app wBox (van Blebox). Voordeel is dat hiervoor geen verbindingscentrale (gateway) nodig is om de producten met een app aan te sturen, zoals bij een draadloze Z-Wave aansturing van apparaten en producten wel het geval is. Een werkende wifiverbinding volstaat.
 

 

Snelle wifiverbinding, vanaf iedere plek

Snelle wifiverbinding, vanaf iedere plekVia een bestaand wifinetwerk komt de verbinding met het dakraam tot stand. De app maakt het zelfs mogelijk om vanaf een willekeurige plek op de wereld het dakraam op afstand te bedienen. Enige vereiste is een wifinetwerk met internettoegang.  

Google Assistant

Google AssistantAlle FAKRO producten met wifi werken samen met Google Assistant. Hierdoor kunnen deze producten eenvoudig worden toegevoegd aan Google Home. En behoort bediening via spraak tot de mogelijkheden. 

Uitbreiding

Het systeem is makkelijk te installeren, beheren en uit te breiden. Bijvoorbeeld met bijpassende elektrische binnen- en buitenzonwering. FAKRO biedt hiervoor een ruim assortiment. Of met een regensensor die het raam automatisch sluit bij regenval. Net als alle andere dakramen van FAKRO zijn de dakramen met wifi eenvoudig in onderhoud. En standaard voorzien van een regelbaar ventilatierooster en het anti-inbraaksysteem topSafe.