Nieuws - Nieuwe lijn dakkapellen van FAKRO

Nieuwe lijn dakkapellen van FAKRO op Beurs Eigen Huis

FAKRO presenteert de nieuwe lijn dakkapellen tijdens Beurs Eigen Huis. Deze vindt plaats van 6 tot en met 8 maart 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht. Breng een bezoek aan onze stand B1.16 in hal 9 (Bouw & Verbouw) en laat u inspireren door ’t mooiste licht van FAKRO.

Bij het ontwerp van de dakkapellen heeft FAKRO licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het resultaat is een intelligente constructie die drie tot vijf keer meer lichtinval oplevert. Hierdoor ontstaat er op een zolderverdieping een zee van licht én extra leefruimte. De dakkapellen zijn zo geconstrueerd dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. In veel gevallen kan dit zonder vergunning. Nieuwe lijn dakkapellen van FAKRO

Het assortiment is opgebouwd uit drie klassen: Basis, Plus en Lux. Er is keuze uit dakkapellen met twee tot maar liefst tien ramen. De Plus en Lux vormen een modern alternatief voor de traditionele dakkapel. Beiden hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde ramen. In de dakkapellen zitten de hoogwaardige FAKRO tuimeldakramen. Deze hebben de standaard kwaliteitskenmerken van FAKRO. Zoals de handgreep aan de onderzijde voor extra bedieningsgemak, een geïntegreerd ventilatierooster en de jarenlange garantie.

Nieuwsgierig geworden naar de dakkapellen van FAKRO? Bewonder dakkapel Lux tijdens Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze vindt plaats in het weekend van 6 tot en met 8 maart 2020. Breng hier een bezoek aan onze stand B1.16 in hal 9 (Bouw & Verbouw) en laat u inspireren door ’t mooiste licht van FAKRO.

Vraag een gratis Beurs Eigen Huis toegangsticket aan

FAKRO biedt u de gelegenheid om Beurs Eigen Huis helemaal gratis te bezoeken. Lijkt dit u wel wat en wilt u gratis kaarten? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: er is beperkte beschikbaarheid van de kaarten (op=op).

Fill out my online form.