FAKRO op z’n groenst in de Brabanthallen

FAKRO op z’n groenst in de Brabanthallen

 

FAKRO op z’n groenst in de Brabanthallen

 

Van 23 t/m 25 mei vind je FAKRO voor de tweede keer op de Renovatie & Transformatie beurs in ’s-Hertogenbosch. Hier staat onze FAKRO Life Cycle Service (LCS) centraal. Deze bijzondere service biedt een totaaloplossing voor duurzame, projectmatige vervanging van minimaal 50 dakramen voor zowel bestaande als nieuwe woningen. Het groen in ons logo zit namelijk ook in ons dna. Bezoek ons in stand B069, tot en met maandag 22 mei zijn tickets (online) gratis verkrijgbaar.

Over de beurs
De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwwereld en opdrachtgevers bezoeken de beurs voor informatie, inspiratie en interessante ontmoetingen. Regel hier jouw gratis toegangsbewijzen.

 

FAKRO Life Cycle Service

Met het doel van de Nederlandse overheid voor ogen, namelijk een volledig energie neutrale en circulaire economie vòòr 2050, trekt FAKRO graag de kar in de bouwwereld. Met de Life Cycle Service neemt FAKRO de volledige regie en verantwoordelijkheid op zich wat betreft duurzame dakraamrenovatie met een maximale levensduur. En door de grondstoffen en materialen te hergebruiken zet FAKRO hiermee bovendien een grote stap naar de circulaire economie. Op deze manier creëren de dakramen van FAKRO niet alleen het mooiste licht maar ook het groenste, voor vandaag én morgen. Lees hier meer over deze unieke service.