LIV: een uniek woonbelevingscentrum met FAKRO producten

   

LIV: een uniek woonbelevingscentrum

Afgelopen november is in Nijmegen een uniek woonbelevingscentrum geopend: LIV. LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland dat, al voor de daadwerkelijke bouw, een nieuwbouwhuis tot leven laat komen. Een kant-en-klaar huis dat op de zolderverdieping ook al is voorzien van enkele FAKRO producten. Dit vernieuwende concept is een initiatief van Eigenhuis Groep, KlokGroep, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische bedrijven.
 

Vier modelwoningen

LIV woonbelevingscentrum: vier modelwoningen met FAKRO productenLIV is een uniek concept dat het mogelijk maakt om onder één dak te zorgen dat een nieuwbouwwoning volledig aansluit bij de wensen, behoeften en verwachtingen van de consument. Het markante gebouw aan de voet van de Nijmeegse stadsbrug ‘De Oversteek’ is een echte eyecatcher. De vier modelwoningen zijn door de grote glazen pui al van afstand te zien. In het woonbelevingscentrum krijg je als bezoeker vakkundige begeleiding van de aanwezige LIV wooncoaches. Deze coaches lopen stap voor stap door het gehele aankoopproces. Daarnaast bieden ze begeleiding bij de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, het samenstellen van de keuken, de badkamer en de verdere woninginrichting. 
 

LIV en FAKRO

LIV woonbelevingscentrum: zolderkamer met FAKRO productenFAKRO speelt een rol binnen het unieke LIV concept. Zo zijn er verschillende FAKRO producten verwerkt in de woningen van het belevingscentrum, waarbij bezoekers direct ervaren wat onder andere een FAKRO dakraam met een ruimte doet. Naast de verschillende soorten dakramen die in de vier modelwoningen aanwezig zijn, zijn er ook andere FAKRO producten aanwezig. Denk aan knieschotdeuren voor meer opslagruimte en een vlizotrap om de zolder makkelijk te bereiken. 
 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar het concept? Lees er meer over en breng een bezoek aan het woonbelevingscentrum in Nijmegen.