FAKRO dakramen in appartement Moskou

Multifunctioneel interieur met FAKRO daglichtoplossingen in Moskou

Moskou is een stad waar de architectuur zich onderscheidt van andere steden door zijn pracht en verscheidenheid. Op één van de zolders in het centrum van Moskou bevindt zich dan ook een ruimte die anders is dan alle andere. Deze ruimte is veranderd van een saaie woonruimte in een multifunctionele ruimte waar iedereen kan genieten.
 

Vier zones

De grote woonruimte is verdeeld in vier zones: een entertainment gedeelte, tv-kamer en twee verschillende ontspanningsruimtes. Eén van deze ontspanningsruimtes bevindt zich in een kubus die centraal in de woonkamer is geplaatst. Het is in deze kubus, die fungeert als een soort mini-binnentuin, mogelijk om even terug te trekken en te genieten van een prachtig uitzicht.
 

Veel natuurlijk daglicht

De woonruimte is minimalistisch ingericht. Om optimaal te profiteren van het FAKRO daglichtoplossingen in Moskou
natuurlijke daglicht zijn er o.a. FAKRO dakramen van de types FTP-V en FDY-V Duet proSky geplaatst in verschillende delen van het dak. Het natuurlijke daglicht is van belang voor een effectieve rustperiode en het zorgt ervoor dat de boom in de kubus voldoende natuurlijk licht krijgt.

Grote dakramen

De FDY-V Duet proSky dakramen die in de woonkamer zijn geplaatst, bestaan uit twee ramen in één kozijn. Het onderste gedeelte bestaat uit een vast raam met beveiligde beglazing. Terwijl het bovenste raam een verhoogde tuimelas heeft, waardoor iedereen gemakkelijk onder het raam door kan lopen. Het Duet proSky dakraam is ook verkrijgbaar in de afmeting van 94x255 cm en kan worden gecombineerd met de FGH-V Galeria balkondakramen. Het toepassen van grote dakramen zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in diverse woonruimtes. Zo worden het perfecte plekken om te ontspannen.