Nieuwe breedtemaat voor het FAKRO balkondakraam

Nóg meer ruimte met het FAKRO balkondakraam
2015-02-17

 

Het FAKRO balkondakraam biedt veel extra ruimteHet FAKRO balkondakraam combineert twee raamvleugels in één. Dit maakt het mogelijk het bovengedeelte te openen tot een hoek van 45⁰ en het ondergedeelte naar voren uit te klappen. Zo creëert u in een handomdraai extra ruimte. Vanaf heden is deze productlijn leverbaar in een nieuwe breedtemaat van 114 cm. Hierdoor creëert u eenvoudig nóg meer leefruimte.


Uniek aan het ontwerp van FAKRO’s balkondakraam zijn de geïntegreerde balustrades. Deze verdwijnen bij sluiting geheel in de raamconstructie. Dit is esthetisch mooier en zorgt voor een langere levensduur, de elementen worden immers niet blootgesteld aan schadelijke weersinvloeden. Het raam is voorzien van een geïntegreerd ventilatierooster, zo ventileert u ook in gesloten stand de ruimte. Beide raamvleugels zijn voorzien van P2A veiligheidsglas, inclusief zelfreinigende buitencoating. Aanvullende reiniging is mogelijk middels de reinigingsstand.


Het FAKRO FGH-V balkondakraam is uit te breiden met zowel binnen- als buitenzonweringen en is standaard leverbaar in de maten 78x255cm, 94x255cm en nu dus ook 114 x 255cm. Montage is mogelijk in een dakhelling van 35°-55°.

Naar de productpagina >