FAKRO nam succesvol deel aan de Week van de Bouw 2015

Succesvolle deelname Week van de Bouw
2015-02-17

 

Bezoekers tonen veel interesse voor het platdakraam tijdens de beurs

Begin februari vond de Week van de Bouw plaats in de jaarbeurs Utrecht. Uniek aan de beurs is de combinatie van meerdere vakbeurzen onder hetzelfde dak. Dit betekent een breed publiek. FAKRO maakte gebruik van de formule en was dit jaar aanwezig met 2 stands. In de Renovatie & Transformatie hal werden de verschillende daglichtproducten tentoongesteld. In de Bouwbeurs hal kon men terecht voor meer informatie omtrent het FAKRO trainingsprogramma.

Op de Renovatie en Transformatie stand stond dit jaar het platdakraam centraal. Het product trok veel bekijks en leidde tot interessante gesprekken. De stand op het ZZP plein stond geheel in het teken van de FAKRO trainingen. Veel nieuwe maar ook bekende gezichten brachten een bezoek. Er werd enthousiast op het trainingsprogramma gereageerd en nieuwe deelnemers meldden zich aan.

FAKRO heeft de nieuwe formule als positief ervaren en heeft met veel plezier deelgenomen aan de Week van de Bouw. Graag willen we alle bezoekers aan onze stands bedanken en hopelijk zien we jullie volgende beursdeelname weer!

 

Gezien op de beurs: