Vernieuwing FAKRO zoldertrappen

Vernieuwing LWK en LWS zoldertrap

Vernieuwde FAKRO zoldertrapEr vindt een vernieuwing plaats in het assortiment FAKRO zoldertrappen. De huidige typen zoldertrappen LWS en LWK krijgen een grotere sterkte en duurzaamheid en zijn nóg makkelijker te monteren. 

 

Wat is er nieuw?

 

Zoldertrap kliksysteem voor demontage luikDemontabel luik

Bij de vernieuwde LWS en LWK is het luik bevestigd aan 4 klikhaken, zogeheten ‘clicks’. Vóór de installatie wordt het luik losgeklikt. Hierdoor kan de trap van onderaf gemonteerd worden. Na het plaatsen van de trap en de bak, kan het luik op eenvoudige wijze weer aan de 4 clicks bevestigd worden.

 

Nieuwe scharnierenVerbeterde scharnierwerking ladder en bak

De zoldertrappen zijn voorzien van een nieuw scharnier. Hierdoor beweegt de trap automatisch van het luik af en hoeft dit niet na de montage afgesteld te worden. Dit resulteert altijd in de juiste afstand tussen de traptreden en het luik, waardoor een comfortabe traploop wordt gegarandeerd.

 

 

Afstellen van de scharnieren van de vlizotrapGemakkelijk bijstellen van de ladder

De ladderdelen dienen na montage strak op elkaar aan te sluiten. Is dit niet het geval, dan kunnen de scharnieren van het stalen frame nagesteld worden. Hierdoor past de hellingshoek van de ladder zich aan en is extra bijzagen niet nodig.           

 

 

Stalen frame voor extra sterke zoldertrapGrotere sterkte en duurzaamheid

Een stalen frame achter de ladder zorgt voor een grotere sterkte en langere levensduur van de trap. Het gewicht komt door het frame op de ladder en niet meer op het luik. Dit verhoogt de duurzaamheid van de zoldertrap.

 

 

De vernieuwde trappen vervangen de oude types zodra de voorraad op is. Meer informatie over het assortiment zoldertrappen vindt u hier