FAKRO research en development

Onderzoek en Ontwikkeling

Ontwikkeling betekent bij FAKRO het uitwerken en verbreden van ideeën en gedachten. In de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling werken meer dan 70 ingenieurs, wiens ideeën omgezet worden naar innovatieve oplossingen en nieuwe producten. FAKRO is de eigenaar van vele patenten en wordt in de dakramenbranche gezien als één van de meest innovatieve ondernemingen in haar sector.

Innovatief
Innovatieve oplossingen verbeteren de veiligheid van onze producten, zoals het constructiesysteem topSafe. Dit systeem verhoogt de inbraakveiligheid van FAKRO dakramen. Producten zoals preSelect en proSky dakramen hebben bij hun introductie nieuwe standaarden gezet in de dakramenbranche. FAKRO exporteert niet alleen dakramen naar vele andere landen over de wereld, maar ook creatieve ideeën van Poolse ingenieurs vinden hun weg over de grens. FAKRO is toonaangevend bij het uitzetten van nieuwe ontwikkelingsrichtlijnen voor de dakramen branche.

Onderzoek
FAKRO bezit moderne onderzoeksapparatuur die gebruikt wordt voor de ontwikkeling en ondersteuning van producten. Een technologisch geavanceerde 3D-printer, klimaattestkamer en een infraroodcamera zijn enkele van de gebruikte technologieën die bij het ontwerpen van FAKRO producten.